10 brīdinājuma signāli un simptomi, kas liecina par Alcheimera slimību

Aizmāršība ir normāla novecošanas pazīme. Aizmiršana, kur atstātas atslēgas vai nespēja atminēties kāda cilvēka vārdu, ir pilnīgi normāla. Tu noteikti to agrāk vai vēlāk atcerēsies, un dzīve turpināsies.

Bet ko darīt, ja tu pastāvīgi ikdienā sāc aizmirst dažādas lietas – tik lielā mērā, ka tas sāk nopietni ietekmēt tavu ikdienu? Tikpat labi tās var būt pirmās Alcheimera Sli**bas pazīmes – tas ir izplatītākais demences veids.

Alcheimera Sli**ba ir smadzeņu Sli**ba, kas pasliktina atmiņu, domāšanas un prāta spējas. Alcheimera Sli**ba var skart arī cilvēkus, kuru vecums nepārsniedz 60 gadu slieksni. Sli**bas simptomi ar laiku progresē. Sli**bas gaita katram cilvēkam ir atšķirīga, un nav iespējams paredzēt, cik ātri kļūs ļaunāk.

Vitamīna B12 trūkums organismā veicina smadzeņu, vairogdziedzera, aknu un nieru darbības slimību veidošanos, bet Alcheimera Sli**bai raksturīga vairāku simptomu kombinācija. Agrīno simptomu identifikācija var palīdzēt pēc iespējas ātrāk diagnosticēt šo slimību. Tieši tādēļ ir vērts uzzināt, kādi ir šīs Sli**bas simptomi.

Lasi vēl: Kā es atbrīvojos no vēnu varikozes!

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kādi ir Alcheimera Sli**bas simptomi 

Leave a Comment