Īsa auguma vīrietis: 10 iemesli, kāpēc veidot ar viņu attiecības

Īsa auguma vīrietis

Īsa auguma vīrietis ir foršākas nekā daudzi domā. Ja runa ir par iepazīšanos, tad man nav noteikta tipa. Man patīk domāt par sevi kā par līdzvērtīgu partneri.

Bet man jāatzīst, ka pirmajā brīdī nemaz nebiju sajūsmā par savu tagadējo puisi, kurš ir tikpat garš, cik es – 170 cm.

Par spīti faktam, ka es nebiju galvas tiesu garāka par viņu, es piekritu kopā ar viņu iemalkot kādu dzērienu. Ikviens taču ir pelnījis iespēju! Lai gan mēs labi pavadījām laiku, es joprojām svārstījos. Es tiešām nezināju, vai šis mazā auguma puisis varētu likt man iemīlēties.

Paldies Dievam viņš nepadevās, un es nolēmu izbeigt savu šaubīšanos. Šeit ir uzskaitīti visi tie iemesli, kādēļ mans augumā nepadevies puisis galu galā man iepatikās un kāpēc jums vajadzētu dot šādiem puišiem iespēju.

 

Īsa auguma vīrietis – kāpēc satikties

Manas kājas nekad nav noberztas Es nevairos uzvilkt kurpes ar papēdi tikai tāpēc, ka mans draugs ir vienādā augumā ar mani, patiesībā tieši viņš ir pirmais, kaurš izsaka komplimentus, kad es uzvelku savus melnos pilnpapēžu zābaciņus, vienkārši man pašai tos nepatīk nēsāt. Par laimi, uzvelkot savas mīļākās zempapēža kurpes, esmu vienādā augumā ar viņu.

Lasi arī: 7 iemesli, kādēļ ir vērts satikties ar vīrieti, kurš ir īsāks par Tevi

Uz brīdi es sajūtos kā supermodele Gadījumos, kad nepieciešams uzvilkt augstpapēžu kurpes, es jūtos kā Krisija Teigena, stāvot blakus Džonam Lenonam, citiem vārdiem sakot – seksīgi un pārliecināti.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment