10 populāri pārtikas produkti, kuri bieži vien ir pārbagāti ar kaitīgām E-vielām

Nevienam vairs nav jāskaidro, cik liela nozīme mūsu Vese***as saglabāšanā ir pareizam uzturam, tomēr bieži vien tas, ko mūsu organisms saņem ar pārtiku, ir inde.

Runa ir par visu veidu kaitīgajām piedevām, kuras satur rūpnieciski apstrādātā pārtika. Mūsu organisms ir diezgan spēcīgs, tas ir spējīgs patstāvīgi atbrīvoties no daudzām kaitīgajām vielām, kuras uzņemam ar pārtiku, ūdeni un gaisu, bet tad, kad šīs kaitīgās vielas ir pārāk daudz, organisms nespēj tikt galā.

Pirmā lieta, kas būtu jādara ikvienam, kurš rūpējas par savu veselību – nelietot visvairāk kaitīgos pārtikas produktus (jo tie satur kaitīgas piedevas) vai vismaz samazināt šādu produktu izmantošanu līdz minimumam. Problēma gan varētu būt tā, ka mūsdienās ir gandrīz neiespējami nopirkt patiešām videi draudzīgus produktus, kas nesatur nekādas Vese***ai kaitīgas piedevas. Populārākie pārtikas produkti bieži vien ir kaitīgi mūsu Vese***ai. Daži pārtikas produkti satur īpaši daudz kaitīgo piedevu.

Lasi vēl: Kas ir kaitīgāks – tabaka vai cukurs? Atbilde Tevi šokēs!

Šķir nākamo lapu, lai ielūkotos sarakstā ar 10 populārākajiem  un tajā pašā laikā arī Vese***ai kaitīgākajiem pārtikas produktiem

Leave a Comment