10 vēsturē zināmi vīrieši, kuri ir bijuši brunču mednieki

Vīrieši, kas ir šajā sarakstā, vēsturē iegājuši ne tikai kā izcili aristokrāti, valdnieki, mākslinieki, rakstnieki, bet arī kā zināmi brunču mednieki un mīlnieki.

Ludviķis XIV

Francijas karalis sēdās tronī četru gadu vecumā un valdīja 72 gadus – daudz ilgāk nekā citi Eiropas karaļi. Ar laiku ap karali spietoja desmitiem oficiālo favorīšu, kuras bija gatavas uz visu, lai būtu tikai viņam līdzās.

Pēteris Lielais

Foto no vologda.kp.ru

Viņa kaisle pret sievietēm bija izskanējusi tālu ārpus karaļnama. Pēc vēsturnieku vārdiem, Pēterim Lielajam viņa rezidencē bijis īsts harēms, kurā bija tikai augstākās sabiedrības dāmas. Neskatoties uz to, ka viņš bija Krievijas imperators, mīlas jautājumos viņš nebija patriots un priekšroku deva sievietēm no Eiropas.

Džakomo Kazanova

Attēls: Wikimedia Commons

Šī itāļu rakstnieka vārds kļuvis par sinonīmu varonim-mīlniekam. Pateicoties savai tantei, Kazanova izauga galants un izglītots. Tieši šīs prasmes piesaistīja sievietes. Dāmas (pēc dažādiem avotiem, to bija ap tūkstoti), bija kā bez prāta no viņa, un Džakomo attiecās pret katru no viņām īpašā veidā, nelaužot sirdis.

Napoleons Bonaparts

DZĪVES GUDRĪBA. Mana patiesā slava – nevis četrdesmit uzvarētās kaujas, bet gan mans pilsoniskais kodekss. Napoleons

DZĪVES GUDRĪBA. Mana patiesā slava – nevis četrdesmit uzvarētās kaujas, bet gan mans pilsoniskais kodekss. Napoleons

Franču imperators savu vārdu vēsturē ierakstījis ne tikai ar izcilām kaujām un politiskām uzvarām. Jau agrā vecumā Napoleons aplidoja sievietes un pūlējās, lai iekarotu lēdijas, kuras iemīlēja. Viņš dāvināja savām mīlniecēm izsmalcinātas dāvanas un rakstīja viņām romantiskas vēstules.

Marķīzs de Sads

Foto no diletant.media

Šis franču aristokrāts, rakstnieks un filozofs bija slavens ar savām neparastajām vēlmēm gultā, kuras tagad sauc par sadismu. Daudzas kurtizānes kļuva par viņa kaislību upuriem. Jau 23 gadu vecumā de Sads bija apmeklējis visas publiskās mājas, izmēģinājis visa veida baudas un kļuvis pazīstams kā pats iekārojamākais Parīzes mīlnieks.

Onorē de Balzaks

Balzaks

Šis pazīstamais franču rakstnieks par sievietēm zināja daudz. Iespējams, tieši tādēļ viņš priekšroku deva tikai sievietēm vidējos gados (atcerieties teicietu “balzaka vecuma sieviete”. Rakstnieks neslēpa savas daudzās intrigas ar precētām sievietēm. Vēl jo vairāk – viņa biogrāfija liecina, ka viņš bieži vien nebija to iniciators. Laulātās dāmas pašas tiecās pēc viņa.

Lasi vēl: Brunču mednieku nodod apavu izmērs. Aptauja: kāpēc vīrieši “iet pa kreisi”?

Pablo Pikaso

8apr_Pikaso_22

Daba viņam dāvāja ne tikai mākslienieka talantu, bet arī prasmi teju vai profesionāli savaldzināt sievietes. Neviens tā arī nezina, cik mīļāko viņam bija, bet vienu var teikt droši – viņa biogrāfijā bija daudz romāniņu.

Klārks Geibls

Ekrānšāviņš no youtube.com

Amerikāņu aktieris un pagājušā gadsimta 30.-40. gadu seksa simbols. Bija precējies piecas reizes. Žozefīne Dilona bija par viņu 14 gadus vecāka, bet Marija Lanhēma 17 gadus vecāka. Pēc tam sekoja Kerola Lobarda, Silvija Ešli un Keja Viljamsa. Neskatoties uz viņa bagātīgām brunču medībām, viņa trešā sieva Kerola Lombarda esot bijusi viņa vienīgā patiesā mīlestība.

Suleimans I Lieliskais

Foto no chuchotezvous.ru

Viņš kļuva par lielāko Osmaņu impērijas sultānu. Kā jebkuram tā laika Austrumu valdniekam, arī viņa bija milzu harēms ar simtiem pašu skaistāko meiteņu no visām iekarotajām un draudzīgajām teritorijām. Katra konkubīne sapņoja kļūt par likumīgu valdnieka sievu, dzemdēt mantinieku vai vismaz pārlaist ar viņu pēc iespējas vairāk nakšu.

Dons Migels de Manjara

Foto no fullpicture.ru

Neskatoties uz to, ka Dons Žuans ir literatūras personāžs, viņam ir patiess prototips. Šī varoņa-mīlnieka vārds ir Migels de Manjara. Viņa “sasniegumu sarakstā” ir 640 itāliešu, 100 franču, 91 turku un 1003 spāņu lēdijas!

Avots: fullpicture.ru

Leave a Comment