11 soļi pretim seksam kā svētam rituālam

1

Lielākais nepareizais priekšstats par seksu ir, ka tas ir aizliegts vai nepareizs. Patiesībā sekss ir svēts. Kā tīra kosmiska enerģija sekss ir fizisks akts, kas sniedz tiešu savienojumu ar dievišķo.

Sekss ir cilvēces pamatfunkcija. Tam ir milzīga loma fiziskajā veselībā un ķermeņa vitalitātē. Pārmērīga nodošanās seksam kā jebkura atkarība šos aspektus ietekmē negatīvi.

Modernajā sabiedrībā sekss ir pilnībā ārēji fokusēts. To vēro skatītājs no malas, skatoties pornogrāfiskus materiālus, un dzīva cilvēka ķermenis tiek aizstāts ar plastikāta izstrādājumiem.

Lai gan šī plaši izmantotā metode noteikti izraisīs orgasmu, tas būs dzīvniecisks un īss – vidēji 22 sekundes. Izbaudot seksu šādā veidā, mēs tiekam aizvesti no tagadnes. Tagadne ir vienīgā patiesība, kas pastāv. Tā aizved mūs ārpus mums pašiem, kad Svētais grāls – sekss kā savienošanās ar dvēseli – ir iespēja, kas pastāv kopā ar mums jebkurā laikā, visu laiku.

Lasi vēl: Mīlestības Horo***ps. Saderība, komunikācija, sekss

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā uzlabot savu seksuālo dzīvi!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad. Reģistrējies šeit: https://goo.gl/3OxSEu sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment