11 soļi pretim seksam kā svētam rituālam

Ja orgasmu vairākumam no mums ir tik viegli iegūt, kāpēc intīms akts divu cilvēku starpā ir viskārotākā pieredze mūsdienu kultūrā? Jo mēs meklējam saikni ar dievišķo. Jo tas sniedz mums tādu transcendenci, kādu nedod neviena cita pieredze.

Mēs zinām, ka seksam piemīt transformējošs un dzīvi mainošs potenciāls. Bet vai jūs zinājāt, ka šī sajūta var saglabāties mūsu sirdīs un izpausties kā līdzjūtība pret visām dzīvajām būtnēm?

Sekss ir fantastisks, brīnišķīgs, pārsteidzošs, mežonīgs, erotisks un lielisks. Ja abi partneri piekrīt seksam un ievēro viens otra robežas, seksam vajadzētu notikt brīvi un sniegt augstākās baudas virsotnes.

Kā būtu, ja sekss, kas piedzīvots kā svēts, atvērtu jūsu attiecībās ar mīļoto tādu intimitātes lauku, par kura eksistenci jūs pat nenojautāt?

Lūk, 11 soļi pretim svētam seksam:

1. Apzinieties, ka esat garīgas būtnes ar cilvēcisku pieredzi un radīti dievišķa projekta ietvaros.

2. Pieņemiet – ja jūs esat šā spēka dievišķa izpausme, tāds ir arī jūsu partneris.

3. Nolemiet uzskatīt savu partneri par dievišķu.

Uztveriet seksuālo aktu kā sava partnera pielūgsmi un svētu dievišķā izpausmi neatkarīgi no tā, cik dažādi jūs šīs lietas spējat iztēloties. Jūs iegūsiet tik daudz, cik tajā ieguldīsiet. Trenējiet savu pieķeršanās muskuli.

4. Radiet vidi, kurā var uzplaukt svēts sekss.

Atrodiet mīkstu skaistu segu, kas domāta tikai savienībai ar jūsu mīļoto. Izbārstiet gultā rožu ziedlapiņas, izveidojot apli. Iededziet sveces un ieslēdziet skaistu mūziku.

5. Sagatavojiet savu ķermeni.

Duša vai vanna – tīram ķermenim ir liela nozīme, lai satiktos ar dievišķo.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops. Saderība, komunikācija, sekss

Ieziediet savu ķermeni ar smaržīgu eļļu, ieveidojiet matus, sievietes – viegli uzkrāsojieties, dariet visu, kas jums liek justies vislabāk, un pat uzvelciet rotaslietas, kas padara jūs vairāk garīgi noskaņotu.

Uzvelciet vieglu, gaisīgu tērpu, kurā jūtat, ka tas sagatavo jūsu ķermeņa un gara tikšanos.

6. Kad abi esat gatavi, noguļaties rožu ziedlapiņu aplī. Salieciet pieres kopā tā, lai jūsu trešā acs saskartos, veicot kopīgi sešas ieelpas un sešas izelpas.

7. Pa kārtai ieziediet viens otra ķermeni, tostarp intīmās vietas ar sandalkoka un rožu eļļu.

8. Tagad atverieties seksuālās intimitātes baudīšanai, skatoties viens otram acīs. Izjūtiet katru mirkli.

9. Kad jūs sasniedzat kulmināciju, praktizējiet, lai enerģija nonāk jūsu sirdī.

10. Iztēlojieties sevi un savu partneri trīsdimensionālas sešstaru zvaigznes iekšienē.

11. Visbeidzot dalieties ar savām domām un jūtām, apēdiet dažus gabaliņus tumšās šokolādes. Smejieties par izaicinājumiem, kādus sniedza jaunā pieeja seksuālajam aktam un izbaudiet paplašināto intimitātes pieredzi.

Avots: mindbodygreen.com

veselam_la.lv

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad. Reģistrējies šeit: https://goo.gl/3OxSEu sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment