12. janvāra dienas Horo***ps– neskaties atpakaļ!

Horo***ps-sodienai

#AUNS  šodien labāk vienkārši izdari to, kas ir jādara un nestrīdies, jo tā tu sevi pierādīsi un liksi cilvēkiem novērtēt tavu darbu

#VĒRSIS  Būsi pārsteigts, kā neliela fiziskā aktivitāte tev var dot vajadzīgo enerģijas pieplūdumu lai saņemtu drosmi!

#DVĪŅI  Šodien radīsies daudz vielas pārdomām – gan par attiecībām/draudzību gan dzīvi un nākotni.. nesteidzies ar lēmumiem!

#VĒZIS  Emocionāla diena – būs grūti valdīties, tādēļ labāk mazāk kontaktēties ar cilvēkiem un vairāk risināt iekšējās problēmas!

#LAUVA  Izvairies no būtiskām pārmaiņām. Šodien labāk meklēt kompromisus nekā mēģināt pierādīt savu taisnību!

#JAUNAVA  Tu sevi šodien vari nostādīt izvēles priekšā, kas var mainīt tavu dzīvi. Pārlieka atklātība var nodarīt sāpes!

 Lasi arī: 2017. gada Horo***ps visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Pūķa gadā

#SVARI  Dienu aizvadi maksimāli vienkārši! Tas nozīmē – nekādus grandiozus tēriņus un netaisi drāmu!

#SKORPIONS Domājot par nākotni tu pārāk esi ierāvies darbos, neaizmirsti velīt laiku sev svarīgiem cilvēkiem – arī viņi būs tavā nākotnē!

#STRĒLNIEKS  Ieplāno kādu neparastu aktivitāti – tā radīs jaunas izjūtas un liks uz lietām paskatīties no citas perspektīvas!

#MEŽĀZIS  Tu zini ko tu vēlies, un kas jādara ,lai to iegūtu! Tad arī ar pārliecību dodies uz priekšu un ņem to kas tev pienākas!

#ŪDENSVĪRS  Parādīsies iespēja, pret kuru gan vajadzētu būt piesardzīgam – ņem vērā visus faktus,  neklausies citu “veiksmes” stāstos

#ZIVIS  Šodien “spīd” labs piedāvājums, ja vien nenoslinkosi. Neierobežo sevi dēļ citiem, kas nevar saprast – ko vajag un nē!

Leave a Comment