13. janvāra dienas Horo***ps– melnā piektdiena spēcīgi ietekmēs!

Horo***ps-melns-kakis

#AUNS  arvien vairāk sāks just, ka atbildības slogs kļūst arvien lielāks, un vairs nav īsti kur atkāpties! Jāatvelk piedurknes un jāsāk!

 

#VĒRSIS  Atvēli laiku, lai ieviestu kārtību savā mājā un vidē! Pārskati visus pēdējos lēmumus, lai būtu drošs, ka izdarīji pareizo izvēli!

 

#DVĪŅI  šodien varētu būt praktiskāks kā citas dienas un daudz paveikt! Tava neatlaidība atmaksāsies, jo cilvēki apkārt tevī ieklausīsies!

 

#VĒZIS  Var sanākt “sadursme” ar kādu, kas domā, ka zina labāk, vai kādu, kas domā, ka ir augstākstāvošs! Turi buru-nepadodies!

 

#LAUVA  Pēdējā laikā attiecības ar tuvajiem cilvēkiem ir izslīdējušas no sliedēm, tāpēc tev jādara viss, lai atkal viss plūstu mierīgi!

 

#JAUNAVA  Zvaigznes sola tev atziņu, ko gūsi caur citu pieredzi! Tāpat liela ir iespēja, ka pavasaris tevī modinās tavu radošo pusi un mīlu!

#SVARI  šodien var sašūties, jo citi gribēs pabojāt tavu saulaino noskaņojumu! Bet, ja saņemsies, tu vari tam pārkāpt pāri un pasmaidīt!

Lasi arī: Kam no melna kaķa bail? Māņticības Horo***ps visām zodiaka zīmēm

#SKORPIONS Tev tāda dīvaina diena sanāks-gribēsies pasapņot un aizdomāties, bet vismaz vienu kāju nāksies turēs uz zemes!

#STRĒLNIEKS  šodien ir jāsaprot, ka nav iespējam dažas lietas atrisināt, nesakot tieši ko domā! Caur puķēm šoreiz cauri neies -jādur taisni!

 

#MEŽĀZIS  Tavā virzienā dodas lielas iespējas, lieku reizi apstiprinot, ka šobrīd tu ienāc pozitīvā/augšupejošā ciklā! Nebūs gan viegli!

#ŪDENSVĪRS  šodien izjutīsi lielu pienākuma sajūtu – citi negrib uzņemties atbildību! Būs jāspēj pielāgoties un izvēlēties prioritātes!

#ZIVIS  Tev šodien būs jāpastāv par sevi un savu pārliecību, jo būs tādi, kas mēģinās tevi “nolikt” vai ietekmēt! Augs tava pārliecība!

Leave a Comment