13. marta horoskops – kā tevi iespaidos “melnā” piektdiena?

#AUNS šodien visus lēmums būtu jābalsta ne visu uz loģikas, bet gan instinktiem – tava galva vienkārši nav tajā labākajā kārtībā! Labāk svarīgos darbus darīt vienatnē, tā izjutīsi lielāku spēku nekā prasti un arī jutīsies pārliecinātāks par sevi!

#VĒRSIS Šodien sanāks sadarboties ar neparastiem cilvēkiem, diena paies īpaši radošā gaisotnē. Visu, ko darīsi, citi stingri vērtēs, nē, uztraukumam nav pamata, drīzāk tieši otrādi, parādi sevi no labākās puses un tev atvērsies negaidītas durvis!

#DVĪŅI ja visu šodien centīsies darīt organizēti un kārtīgi – tas nozīmē, nemeklējot vieglākos ceļus, bet gan uzklausot padomus, panākumi ir garantēti! Lai gan šodien ir “melnā piektdiena” tā tevi neietekmēs, kamēr vien tai to neļausi!

#VĒZIS Tev šodien vajadzētu padomāt pirms kaut ko runā – tu varbūt domā, ka visu zini, bet šīs dienas iespaidā vairākkārt būs baigais “abloms,” jo viss nemaz nav tā kā izskatās. Centies neielaisties strīdos, atrisināt tos šodien vienkārši nebūs iespējams!

#LAUVA kāda iepriekš slēpta informācija var tikt atklāta, kas mainīs tavas domas par kādu lietu – šodien vispār arī meli un citas lietas nāks gaismā, tāpēc, ja tev ir bijis kas slēpjams, gatavojies, ka nāksies skaidroties ar iesaistītajiem cilvēkiem!

#JAUNAVA Par laimi, tu šodien spēsi būt taisnīgs un noturēt savas dusmas, ko iespējams raisīs kādu cilvēku neticamais stulbums. Bet ne jau cilvēkos ir vaina, bet šajā jocīgajā dienā – neviens īsti nebūs savā ādā, arī tu!

#SVARI šodien ir jāpieskata savi tēriņi, tava loģiskā domāšana būs miglā tīta. Ja gribi kaut ko sasniegt un šodien izdarīt, tev ir jānotic saviem spēkiem– neklausies tajā ko runā apkārtējie, godīgi sakot, viņiem mazliet skauž, tas arī viss!

#SKORPIONS šodien ar savu neparasto šarmu piesaistīsi daudzu cilvēku uzmanību – tas iekļauj arī cilvēkus kurus būsi gaidījis vismazāk. Atklāsi, ka jūs saista daudz dažādu interešu, par kurām iepriekš nebiji nojautis. Veidosies jaunas draudzības!

#STRĒLNIEKS Labā ziņa ir tā, ka šodien spēsi lasīt starp rindiņām, jeb tevi būs grūti apčakarēt – tici man, cilvēki to šodien patiešām mēģinās! Visus strīdīgos notikumus un problēmas šodien izdosies apiet, ja papētīsi savas pagātnes kļūdas!

#MEŽĀZIS šo dienu būtu jāveltī atpūtai – bet nedrīkst ieslīgt galējībās un atslēgt savu veselo domāšanu, tad gan nākamajā dienā tev būs gan fiziskas, gan morālas “pohas.” Tevi spiedīs darīt lietas citādāk kā ierasts – bet rezultāti būs labi!

#ŪDENSVĪRS Neņem pierē apkārtējo nespēju izprast tavu domu gājienu un idejas – jūs šodien nebūsiet uz viena viļņa. Esi pacietīgs attiecībā pret apkārtējiem, dusmoties par sīkumiem nav vērts – labāk pavadi dienu mierīgi, kopā ar mīļākajiem cilvēkiem!

#ZIVIS Šodien būsi diezgan uzvilkts, nebūs viegli kaut ko gaidīt un stāvēt uz vietas. Neviens tev nevar aizliegt skriet, tikai turi acis vaļā. Šodien pieļaut kļūdas būs vieglāk kā parasti, toties izlabot tās… jā tas jau būs pavisam cits stāsts!

Leave a Comment