14. decembra dienas horoskops– atgriezīsies harmonija!

dienas-horoskops

#AUNS tu jūties fiziski labi, kā arī pašpārliecināts un pilns optimisma- ar šādu noskaņojumu spēsi panākt visu ko vēlies

#VĒRSIS beidzot ieraudzīsi kāda cilvēka patieso seju un uzzināsi lietas, kuras var mainīt situācijas atrisinājumu

#DVĪŅI beidz gremdēties pagātnē, tu jau sen visam esi ticis pāri. Tevi var mākt vientulības sajūta, kaut apkārt ir daudz cilvēku.

#VĒZIS negatīva ietekme traucēs sevi attīstīt jomās, kuras tev parasti padevās. Atceries, ka tikai tu kontrolē savu dzīvi.

#LAUVA jutīsi spiedienu no apkārtējo puses par to kā būtu jārīkojas, bet tu kontrolē savu dzīvi un proti pats pieņemt lēmumus.

#JAUNAVA Tu vari atļauties uz brīdi apstāties un atpūsties, tu tuvojies mērķim. Personīgajās attiecībās beidzot iestāsies harmonija.

#SVARI Šodienas darbi šķietami neies uz priekšu, bet centies saglabāt pacietību, pārsteidzība lēmumos var visu sabojāt

#SKORPIONS šobrīd tavas emocijas var būt neizprotamas, atjauno savu harmoniju atpūšoties šajās brīvdienās pie dabas

#STRĒLNIEKS sarežģīsi notikumus, ja saglabāsi sevi esošo niknumu-ir pienācis laiks palaist vaļā. Esi pacietīgs, ļauj sakārtoties domām

#MEŽĀZIS būs grūti atturēties no sapņošanas, sajutīsi nostalģiju. Lai kā arī gribētos tu zini, ka nevari aizbēgt no problēmām.

#ŪDENSVĪRS Īstais brīdis, lai tiktu vaļā no visa- nelaimīgām attiecībām un problēmām, kas neļauj sajust laimi.

#ZIVIS Laiks sākt piepildīt savus nevis citu sapņus. Perspektīvas ko piedāvā dzīve ir pārāk labas lai tās izniekotu-rīkojies!

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 12. līdz 18. decembrim

Leave a Comment