Libido uzlabošana: 15 ikdienas paradumi kā to uzlabot sievietei

Libido uzlabošana
Libido uzlabošana: Kaisle un iekāre nav mūžīga, tā ir kā ugunskurs, kuram regulāri ir jāpiemet jaunas malkas pagales, lai tas spētu eksistēt un dzirksteļot. Te būs padomi, kā ļaut tam ugunskuram atkal plosīties liesmās!

Ja esat zaudējusi pazīstamo kaislīgas spēles un iekāres sajūtu, jūs neesat viena. Pētījumi liecina, ka trešdaļa sieviešu un 15 procenti vīriešu ik dienas piedzīvo nevēlēšanos nodarboties ar seksu un iekāres zudumu. Amerikāņu žurnāls “Health” apkopojis 15 dažādus ekspertu ieteikumus, lai jums izdotos pacelt savu libido spārnos.

 

Libido uzlabošana: plānojiet vairāk randiņu

Ja labi pavadīts laiks ar jūsu vīriņu nozīmē seriālu skatīšanos īsās treniņbiksēs, šāda tradīcija var galēt nost jūsu seksuālo vēlmi. Uzkuriniet romantiku, dodoties ārā no mājas uz tradicionālo randiņu.

Jūsu randiņiem nav jābūt vareniem romantiskiem vakariem – pietiek kopā noskatīties filmu kinoteātrī vai doties paēst vakariņas, lai atkal uzšķiltu to dzirksteli, kas parādījās, jums satiekoties pirmoreiz.

 

Lasi arī: Libido meklējumos: kas ietekmē dzimumtieksmi

 

Ja jums ir par dārgu nolīgt auklīti, palūdziet saviem draugiem, kam arī ir bērni, pieskatīt jūsu atvases uz nakti un par to piedāvājiet viņiem izdarīt kādu labu darbu,”

uzsver sieviešu seksuālās medicīnas eksperte Lea Millheizere no Stenfordas Vese***as aprūpes centra.

 

Pamainiet kontracepcijas tabletes

Hormonālās izmaiņas var ļoti samazināt seksuālo vēlmi. Kontracepcijas tabletes var būt viens no lielākajiem vaininiekiem: tās var samazināt jūsu organismā testosterona izdalīšanos un tādēļ iekāre var samazināties. Dažu tablešu lietošanas sekas var būt pat sāpes mīlējoties.

Pat ja jūs nelietojat kontracepcijas tabletes, rūpēšanās par jūsu hormonu stāvokli var palīdzēt jums paaugstināt libido. Par piena izdalīšanos atbildīgais hormons prolaktīns samazina estrogēna un testosterona līmeni sievietēm, kuras baro bērnu ar krūti, un tas var dot vaļu hormonālajam haosam. L. Millheizere brīdina, ka menopauze var radīt testosterona un estradiola (estrogēna paveids) līmeņa kritumu organismā.

Lai uzzinātu, kā vēl uzlabot savu libido, šķir nākamo lapu!

COMMENTS

Leave a Comment