15. maija dienas horoskops – būs mierīgi!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu ar prieku!

AUNS

Nevajag izplatīt nepatiesas ziņas – pat ja tas ir labu mērķu vārdā. Šodien sevi jātur grožos, lai nesastrādātu muļķības – atceries to.

VĒRSIS

Paliksi “uz mutes” par kāda cilvēka rīcību. Mazliet paskumsi un nāksies padomāt, bet tik un tā pamatā saglabāsies pozitīvā enerģija.

DVĪŅI

Nepārtrauc kaut kam ticēt tikai tādēļ, ka kāds cits tam vairs netic. Tev ir jāturas pie savas pārliecības, lai arī cik absurda tā šobrīd šķistu.

VĒZIS

Atliec nesvarīgos darbus uz vēlāku laiku, kad tiem būs brīvs brīdis. Šobrīd koncentrējies uz to nepatīkamāko – ar to vienkārši ir jātiek galā.

LAUVA

Kamēr pats nerīkosies, nekas nenotiks. Cilvēkiem šķitīs, ka nerīkojies atbilstoši saviem principiem, bet atceries, ka nevienam nekas nav jāpierāda.

JAUNAVA

Aiz labas gribas vari sastrādāt arī muļķības, tādēļ tam, ko dari, padomā līdzi divreiz. Iesaistīšanās jaunās organizācijās atjaunos dzīves sparu.

Lasi vēl: Viņš izlikās par sievieti iepazīšanās aplikācijā – tādus rezultātus viņš nebija gaidījis!

SVARI

Uzpeldēs vecie aktuālie jautājumi, kas vienkārši neliek mieru. Bet pats pie tā būsi vien vainīgs. Būs jāsaņemas, lai noslēptu savu patieso “es”.

SKORPIONS

Atceries, kam tu esi patiesi svarīgs. Viss cits ir nenozīmīgs, ja tev ir kāds cilvēks, kuram tik ļoti esi vajadzīgs. Neapšaubi draudzības, tas ir nepamatoti.

STRĒLNIEKS

Rīkojies tā, kā liek galva, nevis sirds. Pārāk daudz neatpūties, citādāk aizmirsīsi par saviem pienākumiem. Būs, ar ko lepoties – to arī vari darīt.

MEŽĀZIS

Būs jātver mirklis, lai neko nepalaistu garām. Šodienas emocijas būs neaizstājamas, tādēļ piekrīti pat vistrakākajām avantūrām.

ŪDENSVĪRS

Jā, tu gribēji rīkoties labi, bet, ja viss nogāja greizi, nākas atvainoties. Un tas nav apkaunojums. Esi piesardzīgāks, kontaktējoties ar citiem.

ZIVIS

Kādam cilvēkam būs ieinteresējis tavs raksturs – nevajag uzreiz atraidīt. Ir jāatrod cita pieeja, ja līdz šim tā kārtīgi nekas nav izdevies.

Leave a Comment