16. aprīļa dienas horoskops– tu vari vairāk, nekā domā!

#AUNS  šodien var sajust neizpratnes un mulsuma vilni! Labā ziņa – visus šķēršļus spēsi izkliedēt jau šodien – vajag tikai saņemties!

 

#VĒRSIS  Beidzot viss sāks kustēties, un dienai būs jēgā! Citādi nedēļas sākums bija tāds mulsuma pilns! Tad nu atgūsti iekavēto!

 

#DVĪŅI  Patiesībā lieliska diena, jo – ja gribēsi – varēsi gāzt kalnus un paveikt JEBKO ko vēlēsies! (nu ja vien mērķis ir reālistisks)!

 

#VĒZIS  Mēness atgriezīs tavā dzīvē stabilitāti – tu varēsi pievērsties saviem nopietnajiem jautājumiem un, iespējams, pat rīkoties

 

#LAUVA  šodien tāds apgarots – domās par komfortu un ērtībām, gan sev, gan tuvajiem! Skaistas laiks iedvesmos jauniem mērķiem!

Izlasi arī: Lielais mīlestības horoskops aprīlim

#JAUNAVA Pavisam vienkārši-ja šodien izstrādāsi uz papīra konkrētu plānu, tad varēsi pacelt vienu no saviem sapņiem jaunā līmenī!

 

#SVARI  Šodien tevi samulsinās tava lieliskā spēja saprast visus aspektus un puses! Tu saproti visus, līdz ar to nezini kurp doties…

 

#SKORPIONS Šodien tev var parādīties satraucošas iespējas! Vajag viņas tikai saredzēt un spēt paņemt! Bet nevajag tikai domāt -jārīkojas!

 

#STRĒLNIEKS  šodien būsi tāds sapņains – sapņosi par ideālo nākotni, vai arī atcerēsies to kā varēja būt un kā varbūt tomēr būs…

 

#MEŽĀZIS  Lai arī pārspīlēšana galīgi nav tavā dabā, un no mušas ziloni nepūt, tomēr šodien var sanākt pāršaut pār strīpu!

 

#ŪDENSVĪRS  šodien gribēs izdarīt vairāk nekā vajag! Nevajag pārcensties.. ievelc dziļu elpu un plūsti cauri dienai un viss būs labi!

 

#ZIVIS Tev šodien vajadzīgi konkrēti fakti, nevis tikai nojausmas un sajūtas, lai pieņemtu lēmumu! Ja tādu nav, labāk atliec uz citu laiku!

Leave a Comment