16 patiesības, kas katrai sievietei ir jāzina! Lai nav jāglābj laulība no šķiršanās.

Kopā pavadītie gadi atstāj nozīmīgu nospiedumu uz katru precēto pāru. Bieži vien gan sievietes, gan vīrieši laika gaitā atslābst un vairs nelutina savu dvēseles biedru ar pārmērīgu uzmanību. Un tas ir ļoti velti!

Grāmatas autores “Viedās sievas noteikumi” Ellena Feina un Šerija Šneidera, iesaka laulātajiem vienmēr būt uzmanīgiem. Jo īpaši precētajām sievietēm jāpievērš uzmanība vairākiem svarīgiem punktiem …

LASI ARĪ: Mīlestības numeroloģija pēc dzimšanas datuma: kad jūs sastapsieties ar mīlestību un kā attīstīsies attiecības

Mīlestība pret vīru

1.Ļaujiet viņam pieņemt svarīgus lēmumus

Tu vēlies dzīvot lielā mājā, un viņam patīk pilsētas dzīve dzīvoklī. Tu esi apņēmusies izaudzināt trīs bērnus, bet viņam divi ir pietiekami. Tu vēlies pavadīt savu brīvdienu kaut kur Eiropā, un viņš mīl Āziju. Vai ir vērts uzstāt uz jūsu interesēm?

Jā, ja tas ir svarīgi jums. Citās situācijās pilnvaras jādod vīram. Galu galā, harmoniskas attiecības ir daudz svarīgākas nekā pierādīt savu lietu visu laiku.

2.Rūpējies par sev, bet nepārspīlē to

Protams, laulātais uzskata, ka tu esi pievilcīga, pretējā gadījumā viņš nevestu tevi pie altāra. Bet tas nav iemesls, lai pārtrauktu rūpēties par sevi. Katru dienu nav nepieciešams izskatīties kā TV zvaigznei, pietiek ar patīkamu izskatu un dabisku grimu.

3.Ļauj viņam būt vienatnē ar sevi

Bieži vīrieši vēlas pavadīt laiku ar sevi. Tāpēc tev nevajadzētu atņemt no viņa tik svarīgu iespēju doties atpūtā. Ja noguris vīrs pārnāk mājās, neuzbrūciet viņam ar jautājumiem, pieprasījumiem un uzdevumiem. Dodiet viņam pusstundu, lai atpūstos, bet labāk pagaidiet, kamēr viņš ar jums sāks runāt.

LASI ARĪ: 8 iemesli, kāpēc vīrieši pamet sievieti, pat, ja to spēcīgi mīl

4.Atbalstiet savu laulāto

Pat tad, ja viņam radās sīkas problēmas, jums ir jāatbalsta savs vīrs. Viņš to noteikti novērtēs. Tāpat neaizmirstiet slavēt un pateikties savam laulātajam par viņa palīdzību, pat ja tikai nedaudz. Ir svarīgi, lai vīrietis justos nepieciešams, tad viņš ar jums būs ļoti apmierināts.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment