19. jūnija dienas Horo***ps – iepriecini citus!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu!

AUNS

Šķitīs, ka, lai arī ko tu darītu, visur tev sekos neveiksme. Jā, šī diena sola vairākus kritienus, tomēr atslēga ir tajā, ka visu laiku būs nepieciešams mēģināt atkal un atkal – tā tu sapratīsi, kādi ir tavi patiesie mērķi.

VĒRSIS

Nevarēsi saprast, kas tev īsti ir vajadzīgs. Šodien iemācīsies, kā savaldīt savas emocijas, lai visu laiku ugunī nelietu eļļu. Saudzē mīļoto jūtas!

DVĪŅI

Šodien mazliet “iekarsīsi”, nevarēsi saprast, kas ar tevi notiek. Laikam pārāk ilgu laiku esi censties apspiest savas emocijas, un šodien viss iznāks uz āru.

VĒZIS

Būs pašam jāatbild par sevi – citi cilvēki tavā vietā neko nedarīs. Jutīsies mazliet atstums, bet tam būs arī savi plusi. Izspied no sevis visu, ko vari  tas tev šodien ir vajadzīgs.

LAUVA

Liksies, ka citi visu laiku bāžas tavās darīšanās. Jā, tā arī varbūt ir, tomēr viņi tev cenšas tikai palīdzēt. Būs jāmāk novērtēt un atšķirt, kuri tev vēl labu un kuri – ne.

JAUNAVA

Būs grūti pielāgoties jaunajai situācijai un saprast, kas īsti ir tas, ko no tevis prasa. Tas uzdzīs nelielu stresu, tomēr vakars solās būs tik jauks, ka visas nebūšanas aizmirsīsies.

Lasi vēl: Diētas nemaz nav vajadzīgas – uztura speciāliste iesaka, ko ēst, lai izskatītos labāk!

SVARI

Pats slēpsies no sevis, nevarēsi sadzīvot ar vainas apziņu, bet visu ir iespējams labot. Tu labi zini, kāda ir pareizā rīcība, un būtu ietaicams beidzot rīkoties tā, kā tas būtu jādara.

SKORPIONS

Cilvēki šķitīs apnicīgi un vienādi. Šajā dienā saskatīsi maz krāsu un piedzīvojumu, tādēļ garastāvoklis nebūs tas labākais. Bet tu jau zini, kas ir viena lieta, ar ko visu dienu var padarīt labāku!

STRĒLNIEKS

Izvēles un tikai izvēles – tas šodien tevi pamatīgi nogurdinās, jo visu laiku būs jādomā. Tas dažos brīžos tevi darīs arī nesavaldīgu, bet jācenšas nomierināties, lai nepkļautos spontāniem lēmumiem.

MEŽĀZIS

Saudzē savu veselību – nedrīksti pārpūlēties, jo tas vājinās imūnsistēmu. Vairāk domā par sevi, citas vēlmes noliekot mazliet patālāk maliņā. Izturies pret cilvēkiem tā, kā viņi ir pelnījuši!

ŪDENSVĪRS

Īsti nesapratīsi, kas ar tevi notiek, bet tu šodien nebūsi savā ādā. Būs daudz jākustas, daudz jādara, tādēļ neatliks laika sevis žēlošanai, bet tas jau ir uz labu!

ZIVIS

Nāksies vairāk padarbināt savu atmiņu, jo esi aizmirsis svarīgas lietas, ko esi solījis. Šodien citi tevi vērtēs no malas, tādēļ padomā par to, kādu iespaidu par sevi tu radi!

Leave a Comment