2. augusta dienas horoskops – pacenties vairāk!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu ar prieku!

AUNS

Šodien visu uztversi ar tādu neierastu vieglumu, negribēsi iespringt par neko. Un labi vien ir, prātam šodien ir jāatpūšas, un tev vienkārši jāizbauda tev dotais laiks.

VĒRSIS

Gribēsies lekties visiem pretī, jo sava taisnība šķitīs neapgāžama. Raugies, ka pats sevi par muļķi nepadari, cenšoties pierādīt to, ko saproti tikai pats!

DVĪŅI

Nevarēsi izlemt – būt bezrūpīgam vai tomēr domāt līdzi tam, ko dari. Abas izvēles novedīs pie pavisam citādāka dzīves ceļa, tādēļ vari uzdrošināties riskēt!

VĒZIS

Gribēsi vienkārši aizbēgt no visa, kas tevi kaitina un nomāc. Ir pienācis uzlādēšanās laiks, kurā negatīvismam nav nevienas brīvas vietas.

LAUVA

Izslēgsi no savas dzīves cilvēkus, kuriem tur nav jābūt. Piedomā pie tā, kā izskaties no malas un nerunā lieku, jo tas viss tiks ņemts vērā!

JAUNAVA

Varēsi citiem atgādināt par lietām, ko viņi tev ir solījuši. Jo vairāk domāsi līdz, jo vairāk visu ko izdomāsi. Šodienas idejām neļauj pagaist, centies strādāt pie tām, lai tās tiktu realizētas!

SVARI

Liksies, ka pats sev esi kļuvis par skolotāju. Šodien piedzīvosi tādu kā pašterapiju, kas ļaus lietas sakārtot pa plauktiņiem. Nebaidies no izaicinājumiem!

Lasi vēl: «Es negribēju ģērbties» – kaila sieviete iekaro ielas visā savā krāšņumā (+VIDEO)

SKORPIONS

Pats sevi nespēsi atpazīt, šķitīs, ka neatrodies realitētē un ka nesaproti neko, kas notiek apkārt. Ļauj šai dienai vienkārši paiet, nevajag pārāk iespringt.

STRĒLNIEKS

Varēsi beidzot atbrīvot savu radošo garu un izpausties, kā vien vēlēsies. Esi pieejams citiem, palīdzi, ja draugs lūdz – šodien tev blakus stāv karma.

MEŽĀZIS

Būs ļoti grūti atbildēt par saviem vārdiem un pieņemt grūtus lēmumus. Liksies, ka neesi savā ādā. Ja nepieciešams, atpūties, līdz varēsi sakārtot savas domas.

ŪDENSVĪRS

Šodien visu salaidīsi dēlī. Nemācēsi izdarīt to, ko esi solījis, dosi dīvainus padomus un atradīsies cilvēku kompānijā, kuri tev nekā laba nespēj sniegt. Ir vērts padomāt!

ZIVIS

Būsi noraizējies par sev tuviem cilvēkiem. Neļauj domām ietekmēt to, kas notiek. Ir jādomā pozitīvi, lai viss nostātos savās vietās – centies atbalstīt tos, kuri ir nonākuši nelaimē!

Leave a Comment