2. decembra dienas Horo***ps– mazāk runā, vairāk dari!

#AUNS  ir atmodināts tavs cīņas spars, kas palīdzēs tev šodien pārliecināt citus par savu ideju attīstīšanu, nepadodies!

#VĒRSIS  ir laiks apvienoties spēkos ar kādu, kuram ir līdzīgi mērķi, jo viens pats tu ar tiem netiksi galā, vajag jaunas idejas

#DVĪŅI  dienas pirmajā daļā nododies svarīgiem uzdevumiem, bet dienas atlikušo daļu beidzot velti sev un savām vajadzībām!

#VĒZIS  Diena būs spraiga, iespējams saņemsi negaidītas ziņas, kuras tevi izsitīs no balansa – Tev nāksies pielāgoties!

#LAUVA  dzīve pamazām nostājas pareizajās sliedēs, to izjutīsi arī pie savām finansēm. nebaidies skaļi pateikt, ko tu domā!
#SVARI  šodien darbosies rekordātrumā, toties atkal apkārtējie izjutīs tavu stūrgalvību. Esi uzmanīgs, ne vienmēr ir jāpasaka viss, ko domā!

#SKORPIONS tev ir jāsaprot, kas ir svarīgākais tavā dzīvē un par visu citu nav jēgas stresot. šodien vari veltīt laiku sev
#STRĒLNIEKS  šī diena tev būs īpaši veiksmīga, jo jutīsi sevī pārliecību un spēku, kas ļaus paveikt iesākto neskatoties uz traucēkļiem

#MEŽĀZIS  drīzumā uzzināsi kaut ko pārsteidzošu no negaidīta avota, tādēļ turi acis un ausis vaļā, tas mainīs tavas domas!

#ŪDENSVĪRS  vairāk gribēsies sapņot nekā kaut ko darīt, uzmanies, ka pārlieku neiekavē darbus, sajutīsi draugu atbalstu

#ZIVIS  šodien neskatoties uz visu, kas notiek apkārt, ir jāsaglabā optimisms, jo viss var mainīties par 180 grādiem!

Leave a Comment