2017. gada Horo***ps visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Čūskas gadā

 

black-mamba

 

AUNS

Čūskas gadā dzimušajiem Auniem 2017. gads būs visnotaļ veiksmīgs un produktīvs gan finanšu sfērā, gan veselībā, gan arī mīlestībā. Pārsteidzoši, bet kaut kādus incidentus, kas varētu Jūs skart, Jūs sajutīsiet jau laicīgi. Jūsu labklājība šajā gadā būs atkarīga no smagā darba – jo cītīgāk strādāsiet, jo vairāk nopelnīsiet.

 

VĒRSIS

Čūskas gadā dzimušajiem Vēršiem šis periods var kļūt par pagrieziena punktu dzīvē, kad Jūs varat atklāt visas savs labākās īpašības. Iespējams, ka Jūs nemaz nezināt, ka skaisti dziedat vai zīmējat. Jāatzīmē, ka Vēršu talants arī palīdzēs viņiem atrast savu vietu dzīvē un beidzot nostabilizēties. Kas attiecas uz finansiālo labklājību, tad līdz ar 2017. gada iestāšanos Jūsu situācija šajā ziņā noteikti uzlabosies.

 

DVĪŅI

Čūskas gadā dzimušajiem Dvīņiem šis būs visnotaļ “mājīgs” gads. Jūs sajutīsiet, ka Jums ir nepieciešama ģimene, tāpēc, iespējams, izlemsiet sevi sasaistīt laulības saitēm. Tie Dvīņi, kuri jau dzīvo ģimenes dzīvi, centīsies uzlabot savu mitekli. Iespējams, ka pārbīdīsiet tikai mēbeles, bet varbūt arī nomainīsiet vai veiksiet remontu – no pārmaiņām šajā ziņā Jums pilnīgi noteikti neizbēgt! Brīvie Dvīņi gada vidū, iespējams, atradīs savu otro pusīti!

 

VĒZIS

Līdz ar 2017. gada iestāšanos Jūsu prāta spējas sāks piesaistīt apkārtējos – draugus, kolēģus, radinieki pie Jums vērsīsies pēc padoma un dažāda rakstura lūgumiem. Tas viss Jums var nedaudz sagrozīt galvu, un Jūs varat sākt justies kā Visuma centrs. Šādas domas gan Jums vajadzētu diezgan ātri atmest, jo egoisma izrādīšana vēl nevienam nav palīdzējusi. Tiem Vēžiem, kas atrodas sevis meklējumos, ir visas iespējas atrast savu sapņu darbu!

 

LAUVA

Čūskas gadā dzimušajām Lauvām šajā periodā ir jāatceras, ka no problēmām nav jābēg, bet gan jāmēģina tās uzreiz atrisināt. Būtu labi, ja Jūs palūgtu palīdzību arī saviem tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem. Tieši radinieki spēlēs lielu lomu Jūsu dzīvē. Viņi Jums pateiks priekšā, kā rīkoties kādā konkrētā situācijā un, iespējams, pat sniegs finansiālu atbalstu. Jau vasarā Jūs sapratīsiet, ka šī satuvināšanās ir nākusi par labu pilnīgi visiem, turklāt Jums ir  ļoti lielas izredzes rast harmoniju dvēselē.

 

Lasi vēl: 2017. gada Horo***ps visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Kazas gadā

 

JAUNAVA

Līdz ar pavasara atnākšanu Čūskas gadā dzimušās Jaunavas var sajust strauju romantiskās enerģijas pieplūdumu. Brīvās Jaunavas sāks daudz aktīvāk pievērsties savas otrās pusītes meklējumiem, bet tās, kurām jau ir attiecības izrādīs maksimālu uzmanību saviem partneriem. Nekrītiet izmisumā, ja Jūsu jūtas būs nedaudz stiprākas. Pēc kāda laika partneris Jums atbildēs ar to pašu – atliek vien nedaudz pagaidīt! Zvaigznes Jums šajā gadā iesaka nedaudz pamainīt savus dzīves principus un arī uzvedību.

 

SVARI

Ja aizgājušajā gadā Jūs kādu aizskārāt, tad šis Ugunīgā Gaiļa periods ir ideāls laiks, lai palūgtu šim cilvēkam piedošanu. Savas kļūdas atzīšana palīdzēs Jums rast harmoniju dvēselē, kas piesaistīs finansiālu labklājību un mieru, turklāt arī panākumi karjerā neliks ilgi gaidīt.

 

SKORPIONS

Iespējams, ka Čūskas gadā dzimušajiem Skorpioniem šajā gadā ir sagaidāmi biežāki strīdi ar kolēģiem, draugiem un mājiniekiem. Jūs jutīsieties tā, it kā pār Jums valdītu kāds ļauns gars, kas liek Jums šiem cilvēkiem teikt daudzas ne visai patīkamas lietas. Pacentieties būt gudri un nepadodieties provokācijām. Skorpioniem ir jāsaprot tas, ka izlādēšanās mājās un darbā nenesīs nekādus patīkamos mirkļus, tāpēc centieties pēc iespējas ātrāk salabt.

 

STRĒLNIEKS

Vienīgā lieta, ko vajadzētu iegaumēt Čūskas gadā dzimušajiem Strēlniekiem – 2017. gadā Jums ir jāizrāda pēc iespējas lielāka savaldība un paškontrole, pretējā gadījumā – Jūsu emociju uzplūdi var sagraut attiecības ar darījumu partneriem un pat ar otro pusīti. Uz tā pamata ir iespējams arī neliels nervu sabrukums, ar ko Jūs visnotaļ viegli tiksiet galā, ja atzīsiet savas kļūdas.

 

MEŽĀZIS

Čūskas gadā dzimušajiem Mežāžiem šis gads atnesīs ne mazums patīkamu momentu. Jūs centīsieties izpatikt citiem, aizmirstot par savām vajadzībām, tāpēc zvaigznes Jums rekomendē vismaz pa retam sevi kaut kādā veidā palutināt. Tas Jums pilnīgi noteikti uzlabos noskaņojumu un dos spēku iet tālām un sasniegt savus mērķus.

 

ŪDENSVĪRS

Jūs 2017. gadā varēsiet beidzot pabeigt visas savas iesāktās lietas, izvērtēt visu un kalt jaunus plānus. Pat tās idejas, kas jau sen it kā ir aizmirstas, vienā brīdī var atkal parādīties un nest Jums ļoti labus panākumus.

 

ZIVIS

Katru zaudējumu, ko Jums nācās piedzīvot aizgājušajā gadā, 2017. gads solās kompensēt. Nekrītiet izmisumā, ja esat zaudējuši patiešām ko svarīgu. Pavisam drīz Jūs sapratīsiet, ka Jūsu dzīvē būs vēl ļoti daudzi nozīmīgi brīži. Jums var rasties iespēja iegādāties mājokli.

 

Leave a Comment