2017. gada Horo***ps visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Kazas gadā

 

Goat

 

AUNS

Aunu panākumi un labklājība šajā gadā būs atkarīga no viņu intuīcijas, tā Jums palīdzēs izlemt, kuru ceļu iet un kādus lēmumus pieņemt. Vairums Kazas gadā dzimušo Aunu jutīs saldo pārmaiņu garšu – pāreja uz jaunu darbu, iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem, dzīvokļa dizaina maiņa, bet pats grandiozākais, kas šogad var notikt – kāzas!

 

VĒRSIS

Vēršiem, kuri dzimuši Kazas gadā, ir jāiemīl pašiem sevi un jādod iespēja sev atpūsties. Iespējams, ka Jums ir nepieciešams izmainīt izskatu, tāpēc apmeklējiet skaistumkopšanas salonus, sāciet iet uz baseinu vai sporta zāli, respektīvi, pievērsiet sev daudz vairāk uzmanības, nekā tas bija līdz šim. Tieši cieņa un rūpes par sevi palīdzēs Vēršiem tikt galā ar dažādām nepatikšanām un pievilināt veiksmi.

 

DVĪŅI

Dvīņiem, kuri dzimuši Kazas gadā, 2017. gada sākumā beidzot izdosies pabeigt visas iesāktās lietas un pārslēgties uz kaut ko citu, turklāt tas ir attiecināms uz pilnīgi visām dzīves sfērām. Vērīgi skatieties apkārt, lai nepalaistu garām savu iespēju mainīt savu likteni.

 

VĒZIS

Vēži visa gada garumā redzēs, kā pilnīgi viss, kam viņi pieķeras, vainagojas ar panākumiem. It visā Jūs pilnīgi noteikti atbalstīs Jūsu tuvie cilvēki. Nekautrējieties vaicāt pēc padoma, jo, iespējams, kāds no tuviniekiem Jums palīdzēs atrisināt kādu ļoti sarežģītu uzdevumu, turklāt tas būs pavisam viegli. Pastāv iespēja, ka Vēži, kuri dzimuši Kazas gadā, 2017. gadā laimēs loterijā vai arī saņems kādu negaidītu pārsteigumu.

 

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gadā visvairāk veiksies tieši mīlestībā

 

LAUVA

Lauvas 2017. gadā baudīs prestižu apkārtējo cilvēku vidū, kas viņām palīdzēs uzkrāt pietiekami daudz enerģijas jaunu lietu uzsākšanai. Pacentieties vienmēr būt pašā notikumu centrā un piedāvājiet palīdzību tiem, kuriem tā ir nepieciešama – tādā gadījumā cilvēki Jūs sāks cienīt vēl vairāk. Astrologi Lauvām, kuras dzimušas Kazas gadā, prognozē nopietnas pārmaiņas privātajā dzīvē, kā arī sadzīvē.

 

JAUNAVA

Jaunavas, kuras dzimušas Kazas gadā, 2017. gadā gaida pamatīgas pārmaiņas, taču tās visas būs patīkamas. Profesionālajā ziņā zvaigznes Jums iesaka izrādīt lielāku neatlaidību. Pacentieties rēķināties arī ar kolēģiem, ņemot vērā arī viņu viedokli – tas Jums ļaus kļūs tuvākiem un produktīvāk strādāt tālāk, taču pārmērīga centība var kaitēt Jūsu Vese***ai, tāpēc nepārspīlējiet.

 

SVARI

Svari to, iespējams, nemaz nepamanīs, taču, iestājoties Ugunīgā Gaiļa gadam, viņu līdera īpašības kļūs vēl izteiktākas. Jums radīsies ļoti daudz jaunu ideju, kas iedvesmos apkārtējos, un viņi izlems atrasties Jums blakus, lai jebkurā brīdī nāktu talkā tās īstenot. Ja Jums ir vēlēšanās uzsākt savu biznesu, tad 2017. gads tam ir ideāli piemērots.

 

SKORPIONS

Skorpionus, kuri dzimuši Kazas gadā, pilnīgi noteikti šajā periodā atbalstīs veiksme. Iespējams, ka Jūs vēlēsieties mainīt savu profesiju vai darbu, esiet drosmīgi un nemaz nedomājiet par to, ka varat kaut ko zaudēt – viss Jums izdosies! Galvenais – izrādīt maksimālu vēlmi un neatlaidību! Saziņa ar ļoti dažādiem cilvēkiem atnesīs Jums ļoti daudz patīkamu un vērtīgu sakaru, turklāt pilnīgi iespējams, ka šajā paziņu lokā Jūs atradīsiet arī savu otro pusīti.

 

STRĒLNIEKS

Galvenais uzdevums, kas šajā gadā jāveic Kazas gadā dzimušajiem Strēlniekiem – iemācīties rast kompromisus. Šī spēja 2017. gadā Jums pilnīgi noteikti noderēs, jo tas būs visnotaļ saspringts. Jūsu draugi un kolēģi to noteikti novērtēs, ja ņem vēra to, ka līdz šim Jūs bijāt diezgan nekaunīgi.

 

MEŽĀZIS

Kazas gadā dzimušajiem Mežāžiem gan mīlestībā, gan karjerā šajā gadā viss būs ļoti stabili. Darbā netiek plānotas nekādas būtiskas izmaiņas, bet privātajā dzīvē viss būs kā ierasts, ja vien Jūs kaut ko nesabojāsiet. 2017. gadā Jūs, iespējams, arī satiksiet kādu cilvēku, kurš pilnīgi noteikti Jums palīdzēs tikt galā ar ļoti daudzām sarežģītām situācijām.

 

ŪDENSVĪRS

Kazas gadā dzimušie Ūdensvīri šajā gadā var izrādīt pārmērīgu egoismu. Lai neizdarītu kādu muļķību katrā dzīves sfērā, astrologi Jums iesaka būt ļoti piesardzīgiem un savaldīt sevi. Pacentieties rēķināties ar apkārtējiem un reizēm izpildīt viņu lūgumus. Neaizmirstiet arī par savu mīļoto cilvēku – ieprieciniet viņu ar brokastīm gultā vai kino biļetēm.

 

ZIVIS

Kazas gadā dzimušajām Zivīm  2017. gads solās būt ļoti veiksmīgs – darbā Jūs cienīs, šefs uz Jums nedusmosies kaut kādu sīkumu dēļ un arī mīlas frontē viss būs vislabākajā kārtībā, taču kaut kādu iemeslu pēc Jūs ik uz soļa apvainosieties. Nemēģiniet meklēt kaut kādus mānīgus plānus citu cilvēku nodomos – cilvēki Jūs mīlēs un ar nepacietību gaidīs, kad Jūs nomierināsieties.

 

Leave a Comment