2017. gada horoskops visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Vērša gadā

 

ox-wallpapers

 

AUNS

Vērša gadā dzimušie Auni jau tagad var gatavoties tam, ka 2017. gads viniem atnesīs ļoti daudz veiksmes un pozitīva. Jau pašā gada sākumā var notikt kas ļoti patīkams, kas radikāli izmainīs Jūsu dzīvi. Iespējams, ka Jūs jau sen esat vēlējušies atmest smēķēšanu, iegūt otru izglītību vai, piemēram, iestāties armijā. Tas viss var Jūs pietuvināt mērķim. Šis Jums viennozīmīgi būs maģisks periods!

 

VĒRSIS

Jūs šajā gadā var sagaidīt gan algas pielikums, gan otrās pusītes atrašana, gan mazuļa piedzimšana. Kaut kas viennozīmīgi nāks klāt, bet kas tieši tas būs?! To mēs varam uzzināt tikai šī gada gaitā! Iespējams, ka tas bus pavisam negaidīti – pie Jums atbrauks kāds attāls radinieks vai draugs!

 

DVĪŅI

Jums 2017. gads solās būt visnotaļ veiksmīgs periods, kas ļaus realizēt visas Jūsu ieceres un pāriet uz jaunu plānu kalšanu, taču nevajadzētu paļauties tikai uz veiksmi – visu, par ko Jūs jau sen sapņojat, Jums nāksies sasniegt paša spēkiem, tāpēc nospraudiet mērķus, strādājiet to virzienā un jau drīzumā sajutīsiet uzvaras garšu!

 

VĒZIS

Pastāv iespēja, ka Vērša gadā dzimušie Vēži šajā gadā atradīs patiesu laimi, taču tas nenozīmē, ka nepatīkamā pagātne vairs neliks par sevi manīt. Jums vienkārši jānodrošinās ar pacietību. Ja izlemsiet uzsākt kaut kādas savas lietas, varat būt droši, ka Ugunīgais Gailis Jums tajās palīdzēs. Neaizmirstiet par cilvēkiem, kuri Jums visu laiku atradīsies blakus.

 

LAUVA

Jums astrologi šajā gadā iesaka īpašu uzmanību pievērt tieši Vese***ai, jo, ja tā pasliktināsies, nekādu sasniegumi Jums nespīd, jo veiksme būs ciešā mērā saistīta ar Jūsu pašsajūtu. Atbrīvojieties no kaitīgajiem ieradumiem, nodarbojieties ar sportu un pārslēdzieties uz veselīgu ēšanu.

 

Lasi vēl: 2017. gada horoskops visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, kuri dzimuši Čūskas gadā

 

JAUNAVA

Vērša gadā dzimušajām Jaunavām vajadzētu sastādīt ļoti skaidru 2017. gada plānu, pie kā tad arī visus 12 mēnešus pieturēties. Tāds grafiks Jums ātri un viegli palīdzēs sasniegt nospraustos mērķus.

 

SVARI

Vērša gadā dzimušie Svari visu šo gadu būs ļoti draudzīgi un izpalīdzīgi, taču biznesā pārlieku lielu lojalitāti nevajadzētu izrādīt, tāpēc vispirms noteikti visu kārtīgi vairākas reizes pārbaudiet, lai pēc nekļūtu par krāpšanas upuriem. Nepārslogojiet sevi darbā!

SKORPIONS

Neskatoties uz to, ka Skorpioni šajā periodā būs ļoti lēni, tas pat būs tieši laikā, jo, kamēr visi pārējie steigsies, Jums būs iespēja prātīgi izsvērt katru Jūsu lēmumu. Arī ģimenes lietās visas problēmas vajadzētu risināt ļoti pārliecinoši un mierīgi.

 

STRĒLNIEKS

Vērša gadā dzimušajiem Strēlniekiem šajā periodā nāksies cītīgi strādāt, taču veiksme noteikti būs ar Jums. Viss, kam Jūs ķersieties klāt, izdosies! Lieciet lietā visu savu enerģiju un radošās spējas – tad arī Jūs iegūsiet kāroto!

 

MEŽĀZIS

Jums ir visas iespējas kļūt par šī gada laimīgāko Vērša gadā dzimušo pārstāvi, un tas viss pateicoties Jūsu intuīcijai. Uzticoties savai iekšējai balsij, Jūs panāksiet to, par ko tik ilgu laiku jau esat sapņojuši. Riskējiet!

 

ŪDENSVĪRS

Pacentieties tikt vaļā no sava lēnīguma, jo tieši tas visa gada garumā bremzēs Vērša gadā dzimušos. Rīkojieties! Iespējams, ka šajā gadā Jums uzspīdēs veiksme mīlestībā un Jūs satiksiet savu otro pusīti. Pievērsiet uzmanību zīmēm, ko Jums sūtīs pats liktenis.

 

ZIVIS

Jums šis gads solās būt ļoti aizraujošs. Šis gads paies pārdzīvojumu un kaislību virpulī. Lai nepalaistu garām svarīgas lietas, kas ar Jums pilnīgi noteikti notiks, nepadodieties emocijām. Neaizmirstiet arī par sav ģimeni un draugiem, jo vilšanās brīdī Jūs gribēsiet vērsties pēc padoma tieši pie viņiem.

 

Leave a Comment