Biedējoši precīzs 2017. gada Horo***ps; Uzzini prognozi savai Zodiaka zīmei!

2017-gada-Horo***ps

AUNS

21. Marts – 19. Aprīlis

2017. gads aunam ir sagatavojies daudz piedzīvojumu un izklaides. Labākais laiks, kad beidzot ieplānot kādu lielāku braucienu. Vese***as ziņā nebūs par ko uztraukties, kamēr vien regulāri vingrosi/sportosi. Tava mīlas dzīve uzplauks un ieies iecerētajās sliedēs.

VĒRSIS

20. Aprīlis – 20. Maijs

2017. gads vēršiem būs harmonijas un miera pilns, vairāk būs jāpiestrādā pie iekšējā miera atrašanas. Galvenais ir neļaut bailēm traucēt tev sasniegt mērķus un bojāt labsajūtu. Zvaigznes ir sakārtojušās tā, ka pat maznozīmīgas mīlas af*ras var pārvēsties par kaut ko paliekošu. Savukārt, ja esi laulībā, iespējams, laiks domāt par ģimenes pieaugumu.

 

DVĪŅI

21. Maijs – 20. Jūnijs

Dvīņiem šis būs īsts pārmaiņu gads. Uzmanies, lai tava hiperaktivitāte netraucētu tavai laimei, tad viss notiks kā vēlies. Ja runa ir par karjeru un finansēm – ir jādomā ilgtermiņā, pirms veic kādas drastiskus lēmumus. Neuztraucies, ja kaut kas uzreiz nenotiek kā vēlējies, visums tevi vadīs un palīdzēs atrast labākos ceļus!

VĒZIS

21. Jūnijs – 22. Jūlijs

Vēžiem 2017. gadā nāksies saskarties ar grūtām izvēlēm. Tavā dzīvē notiks diezgan daudz pārmaiņu, gandrīz visos dzīves aspektos, gatavojies tam. Esi pieticīgāks– šis nav gads, kad vari tērēties uz nebēdu, īpaši, pērkot lietas, kuras tev nemaz nav nepieciešamas. Sagatavojies šajā gadā daudz strādāt, lai sasniegtu vēlamo stabilitāti.

LAUVA

23. Jūlijs – 22. Augusts

Šajā gadā tevi sagaida vairāki veiksmes moment un laime. Nevajadzētu tērēt laiku, lai gaidītu “īsto” brīdi, bet gan izbaudi visu, kas notiek. 2017. gads būs tavs gads, tāpēc, droši, riskē, kaut vai iegādājies loterijas biļete– veiksme tev uzsmaidīs!

 

JAUNAVA

23. Augusts – 22. Septembris

Jaunavām 2017. Gadā vajadzētu būt pēc iespējas diplomātiskākām. Kāds sens lēmums var atgriezties un traucēt taviem plāniem, ja vien netiksi ar to pareizi galā. Ja esi attiecībās, kuras šķietami nekur neved, iespējams, ir īstais laiks, kad tās beigt un sākt meklēt kaut ko jaunu. Vienkārši atslābinies un neļauj stresam tevi pārlieki ietekmēt.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gadā visvairāk veiksies tieši mīlestībā

SVARI

23. Septembris – 22. Oktobris

2017. gadā svari atklās daudz jauna– gan par sevi, gan apkārtējo pasauli. Ļauj savai izdomai vaļu un dalies savās idejās ar citiem, lai viņi saprot par ko tu sapņo! Esi piemērs apkārtējiem, iedrošini viņus un palīdzi kad vien vari! Neaizmirsti par mīļamjiem– pavadi ar viņiem cik vien daudz laika vari!

 

SKORPIONS

23. Oktobris – 21. Novembris

Sākot jauno gadu, skorpioniem ir nepieciešams beidzot aizmirst par pagātni un visu kas ir bijis. 2017. Gadā beidzot būsi pietiekami apņēmīgs, lai sasniegtu savus mērķus, kurus iepriekš bijis atlicis. Tava mīlas dzīve uzlabosies, tikai atceries– no gadījuma sakariem nekas labs nevar veidoties. Laiks ievērot veselīgāku diētu un sportot– ja vēlies saglabāt veselību!

 

STRĒLNIEKS

22. Novembris – 21. Decembris

2017. gads strēlniekiem iezīmēsies ar spēku un entuziasmu. Beidzot saņemsi drosmi tikt galā ar lietām, kas tevi dzīvē neapmierina. Tava sociālā dzīve uzlabosies tāpat sagaidāma arī veiksme karjeras jomā. Iespējamas nelielas Vese***as problēmas– to varēsi viegli atrisināt, ja laicīgi dosies pie ārsta. Jaunajā gadā attiecību ziņā viss notiks kā vēlies, iespējams, pat labāk!

 

MEŽĀZIS

22. Decembris – 19. Janvāris

Mežāžiem 2017. Gadā beidzot iestāsies miers un harmonija. Lai gan mežāži ir ļoti praktiski, šajā gadā, būs notiks daudz jaunu inovāciju un negaidītu pārmaiņu. Mīlestība un romance būs svarīga 2017. Gadā, šis ir labs laiks, kad sākt domāt par laulībām.

 

ŪDENSVĪRS

20. Janvāris – 18. Februāris

Šajā zīmē dzimušie cilvēki 2017. Gadā uzplauks, piedzīvos iekšējo atdzimšanu. Šajā gadā saigaidāmas daudz pozitīvas iespējas ar lieliskiem rezultātiem. Lai kam tu arī pieķertos– profesionālajā vai privātajā jomā, būsi veiksmīgs. Būs jāstrādā vairāk, bet arī rezulāti būs labāki– īpaši finanšu jomā. Auglīgs gads gan tiešā, gan pārnestā nozīmē!

ZIVIS

19. Februāris – 20. Marts

2017. gadā zivīm būs iespēja paskatīties uz dzīvi ar pozitīvu un mierīgu attieksmi, tā arī būs šī gada panākumu atslēga, gan privātajā, gan profesionālajā jomā. Kad runa ir par karjeru, sapņo droši, jo zvaigznes ir sastājušās tev veiksmīgā pozīcijā. Dodies pretī saviem mērķiem un centies visu laicīgi pabeigt. 2017. Gads būs viens no veiksmīgākajiem gadiem!

Avots: simplecapacity.com

Leave a Comment