21. augusta Saules aptumsums īpaši spēcīgi ietekmēs šīs divas Zodiaka zīmes – kam jāpievērš uzmanība?

Šajā laikā tu vari saņemt zīmi par to, ka tev savā dzīvē kaut kas ir jāmaina.

Noteikti jau esi dzirdējis, ka 21. augustā ir gaidāms Saules aptumsums, un tas būs milzīgs – daļa pasaules tiks atstāta pilnīgā tumsā. Protams, aptumsumiem astroloģijā arī ir ĻOTI liela nozīme.

Balstoties uz astroloģes Donnas Peidžas apgalvojumiem, šāda veida Saules aptumsums visus pamatīgi “sapurinās” – pārsvarā pozitīvā veidā.

Tuvojoties aptumsumam, tu sevī sajutīsi vēlmi izklaidēties, atbrīvoties, atkal pievērsties tam, kas nozīmē sekošanu savai sirdsbalsij – vēlēsies dzīvot tagadnei.

Kopumā tu vēlēsies reālistiskāk skatīties uz savu dzīvi. Tas var nozīmēt laulības saišu dibināšanu, kā arī atteikšanos no draudzības, kas tev neko nedod, beidzot sāksi meklēt jaunu darbu, ja esošais neapmierina – galvenokārt fokusēsies uz to, kas tevi dara tiešām laimīgu.

Donna apgalvo, ka aptumsuma nedēļā iekšēji būs jāizcīna maza cīņa par to, ko vēlas tevī mītošais bērns un to, kas tev IR jādara – tas liks padomāt par to, uz ko tu dzīvē ej. Šajā laikā ļoti ieteicams ieslēgt savu “GPS” un padomāt, vai tu pats stūrē pa savu maršrutu ar konkrētu galamērķi vai arī esi ieslēdzis autopilotu.

Lasi vēl: Personības raksturojums, balstoties uz tava Zodiaka valdošo planētu

Aptumsums ietekmēs ikvienu Zodiaka zīmi, tomēr lielāko ietekmi izjutīs Lauvas un Ūdensvīri (jo aptumsums būs Lauvas zīmē, un Ūdensvīrs ir pretējā zīme Lauvai). Ja esi viena no šīm zīmēm, gaidi kārtīgu “sapurināšanu” – jauns darbs, mīlestība no pirmā acu skatiena vai pat drosme izmainīt pilnīgi visu – pārcelties uz dzīvi citur un sākt no jauna.

Tomēr centies spontāni nepieņemt milzīgus lēmumus – jutīsies pacilāts, tomēr citas emocijas var tikt aizēnotas, neļaujot saredzēt realitāti. Kurš to lai zina – aptumsums, iespējams, atvērs tev acis un izmainīs dzīvi par 180 grādiem!

Avots: womenshealthmag.com

Leave a Comment