25. maija dienas Horo***ps – darbini atmiņu!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu ar prieku!

AUNS

Šodien tavi vārdi kādu ļoti var sāpināt, tādēļ sargies, ko saki, citādāk vari sabojāt attiecības ar cilvēkiem, kuri tev ir svarīgi. Sargies no situācijām, kurās nevari uzņemties kontroli.

VĒRSIS

Pārāk daudz tavas taisnības var nodarīt vairāk ļaunuma nekā labuma. Jo vairāk gribēsi strīdēties, jo sliktāk būs. Centies dziļi ievilkt elpu un nomierināties.

DVĪŅI

Nevarēsi īsti saprast, kur esi nošāvis greizi, bet gribēsies svaidīties no vienas lietas pie otras. Nebūs nekādas skaidrības, grūti saprast, kas īsti notiek.

VĒZIS

Varēsi pats ar sevi lepoties, jo atmaksāsies tas, kur biji ieguldījis daudz sava laika. Pievērsies hobijiem – atklāsi, ka no tiem vari iegūt daudz vairāk.

LAUVA

Būs jāizdara smaga izvēle. Jebkurš ceļš kaut kur novedīs, tikai nāksies izvēlēties, kādu galamērķi tu vēlies. Nenosodi citus cilvēkus par to, ko pats esi izdarījis.

JAUNAVA

Šodienu labāk ir pavadīt vienatnē, jo tā tev radīsies vairāk labu domu. Vari uzsākt jaunus projektus, pievērsties jaunām lietām, kas ir pamatīgi izaicinājumi.

Lasi vēl: Pusplikas krievu modeles uz ielas piesaista daudz skatienu – krievu izpratne par “Victoria’s Secret”?

SVARI

Šodien veiksies darbā, bet par emocionālajām un romantiskajām lietām labāk nedomāt. Tur būs pamatīga putra, ko šodien labāk ir nestrēbt.

SKORPIONS

Šodien dzīvosi kā pasakā – nevarēsi saprast, vai tā vispār ir realitāte. Šāda diena tev sen ir bijusi vajadzīga, tā liks saprast, kas dzīvē ir tiešām svarīgs.

STRĒLNIEKS

Liksies, ka tev ir viss, kas vajadzīgs. Būs grūti atrast kādu vainu tajā, kas notiek, bet gribēsies to sameklēt. Labāk domā pozitīvi un notici tam, ka viss beidzot ir labi.

MEŽĀZIS

Nevajag skatīties uz citu trūkumiem – problēma ir tajā, ka tu baidies no lielām pārmaiņām un sevis izaicinājumiem. Centies paskatīties uz visu no citas puses.

ŪDENSVĪRS

Ieklausies draugu padomos – viņi šoreiz zina labāk. Gribēsies novērsties no visiem un būt vienam, bet vientulība šodien tevi iedzīs depresijai līdzīgā stāvoklī.

ZIVIS

Neļauj cilvēkiem izvest sevi no pacietības – tu to nespēsi pamest. Nervus bendēt tev šodien nevajag, esi mierīgs un uzturies tādu pašu cilvēku kompānijā.

Leave a Comment