3 iemesli, kāpēc cilvēki baidās atstāt, pat ja mīlestība ir aizgājusi!

Nelaimīgas attiecības ir liela spiediena un stresa avots. Tas var pat izraisīt klīnisku depresiju un trauksmi. Tā kā tas ir iespējams, ir ļoti svarīgi, lai laicīgi tiktu atstāta toksiskā saikne. Pāris vienmēr vilcinās, likt soli šķiršanās virzienā. Ir daudz iemeslu, kāpēc cilvēki paliek depresijā. Vai jūs domājat, ka bailēm no nenoteiktības vai naudas trūkuma vajadzētu atturēt ģimenes no sabrukuma?

Šis raksts ir veltīts tieši tam, kāpēc pāri baidās izšķirties, pat pēc tam, kad mīlestība jau ir pagājusi!

1. Zems pašvērtējums

Zema ticība sev un zema pašapziņa ietekmē cilvēkus, kuri cenšas saglabāt neveselīgas attiecības. Persona, kas nav informēta par savu vērtību, ir neapzināti sagatavoti tam, ka pret viņiem slikti izturas. Šie cilvēki kļūst par maldu upuri, ka viņi nav pelnījuši mīlestību un simpātiju.

LASI ARĪ: Retrograda Plutons no 2019. gada 24. marta līdz 2. oktobrim: kādas izmaiņas mūs gaida karjerā, mīlestībā, finansēs

Šeit ir daži ieteikumi cilvēkiem, kuri ir iestrēguši toksiskās attiecībās sevis iznīcināšanas dēļ:

1) Ieguldiet resursus sevī. Tas var būt daži jauni hobiji, ēdiena gatavošanas nodarbības vai personīgā aprūpe. Galvenā persona, ar kuru tev ir jārēķinās, esi tu pats! Noteikti palutiniet sevi!

2) Piedodiet sevi. Apstājieties pie savām pagātnes kļūdām, tā vietā domājiet par savu klātbūtni, lai nākotnē neveiktu tādas pašas kļūdas. Atvainojieties sevi par visām kļūdām, ko esat izdarījis dzīvē.

3) Pašlaik jūs varat aplūkot savu dzīvi caur citas personas acīm – ar patiesas, bezbailīgas personas acīm, kas var novērtēt, vai jums tiešām ir nepieciešams jūsu partneris. Varbūt jūs turpinājāt palikt attiecībās ar šo personu, jo jūs domājāt, ka neesat pelnījuši labāko?

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment