4 organiskas sastāvdaļas veselīgai ādai

veseliba

Cilvēki uz kosmētiku no dabīgām sastāvdaļām ir kā traki, tā ir taisnība, jo visas sievietes grib skaistu un veselīgu ādu. 

Pastāstīsim kā pareizi izmantot dabīgās sastāvdaļas kosmētikai.

 

Medus

Medus ir bagāts ar antioksidantiem un ir kā dabīgs antiseptiķis, kā arī ļoti labi der jūtīgai ādai. Medus terapija ir pieejama ikvienam, pievieno ½ krūzi medus vannā , lai mīkstinātu ādu, vai arī uzklāj uz sejas, atstājot uz 15 minūtēm. Uzreiz būs redzams rezultāts!

Alveja

Šī auga ārstnieciskās spējas un izmantošana medicīnā jau ir zināma tūkstošiem gadu. Alvejas sula palīdz tikt vaļā no apdegumiem, skrāpējumiem, sagriezumiem un iekaisušai ādai. Var lietot ari lai mitrinātu ādu, un viss pateicoties alantoīnam, dabīgam antioksidantam un beta karotīnam, ko satur šis augs un kas ir noderīgs tavam organismam.

Kumelīte

Visiem zināms, ka kumelīte domāta, lai noņemtu saspringumu, bet ne visi zin, par tās vēlīgo iedarbību uz sejas. Kumelīšu nolējumi palielina sejas tonusu un attīra seju. Ja tev ir sausa seja, regulāri attīri to ar kumelīšu nolējumu. Nepieciešama 1 ēdamkarote kumelīšu ziedu, un tos ir jāaplej ar karstu ūdeni, gaidi kamēr atdziest un vari skalot seju.

Lai arī: Šī eļļa padarīs tavus matus spīdīgus, veselīgus un biezus nieka 10 dienu laikā!

Argana eļļa

Kas iegūta no arganas augļu kauliņiem, pozitīvi ietekmē ādu. Lielā daudzumā satur E-vitamīnu, un pielieto pārtikas un kosmētikas līdzekļu pagatavošanai. Arganas eļļa baro, mitrina un izlīdzina ādu, padarot to elastīgu. Kā arī tiek izmantota, lai ārstētu apdegumus un nobrāzumus.

Avots: www.ok.ru

Leave a Comment