5 cilvēku veidi, kuri paši sevi padara nelaimīgus

dolls

Tu to pat vari nezināt, bet tas dara Tevi nelaimīgu. Tev ar vien biežāk zūd dzīvesprieks un nespēj nekur rast piepildījuma sajūtu. Šoreiz vaina ļoti iespējams ir Tevī. Kurš cilvēka tips esi Tu?

Katram cilvēkam ir iespēja regulēt un ietekmēt savu attieksmi pret dzīves situācijām, kā rezultātā veidojas mūsu garastāvoklis. Cilvēki ir iedalāmi vairākos tipos, kur ikviens “lielos vilcienos” var atpazīt sevi!

 

  1. Spīgulis

Tev ir lieliska mašīna, skaistas, dārgas drēbes, jaunākais mobilais telefons, tu nežēlo naudu ballītēm. Tas viss, protams, ir skaisti un jauki, bet var gadīties, ka cilvēki, kuriem kaut kā tāda nav var izmantot tevi tieši, tādēļ ka tev ir, kas tāds un tu tajā dalies. Ļoti iespējams, ka cilvēkiem patīk tavas lietas, bet ne tu pats. Patiesas draudzīgas un sirsnīgas attiecības tevi padara daudz laimīgāku un tu zināsi, ka tie draugi būs ar tevi vienmēr, neskatoties uz tavu statusu.

  1. Pārtraucējs

Cilvēka runas pārtraukšana ir vienkārši rupja, bet cilvēki tā dara. Pārtraucot kādu citu, tas ko tu patiesībā saki ir: “Es tevī neklausos un tāpēc es tevi nesaprotu, man pat tas īsti neinteresē, labāk paklusies manu stāstu!” Tādi cilvēki apkārtējiem nesimpatizē, tāpēc pastāv iespēja, ka tu paliksi bez klausītājiem/draugiem.

  1. Kritizētājs

Jā, mēs visi sapratām- tu esot labāk izglītots un zinošāks nekā mēs visi pārējie. Tu esi bijis vairākos kalnos, lēcis ar gumiju, izpletni un nogalinājis čūsku ar kailām rokām. Tomēr tas viss tevi nepadara par labāku un “vērtīgāku” cilvēku, nekā tev apkārt esošie draugi. Nepārproti, tu esi unikāls ar savu vienreizējo pieredzi, sajūtām un idejām. Mēs visi esam citādāki, bet ne labāki, ne sliktāki.

  1. Vakarējais

Ir patīkami atcerēties atmiņas un papriecāties par tām, bet sliktās atmiņas ir jālaiž vaļā. Mācies no pieredzes, saproti, kas un kāpēc notika, bet tad šķir jaunu lapu un turpini dzīvot gudrāk. Neļauj pagātnei pārņemt tavu tagadni un nākotni. Pagātni vairs nevar izmainīt, bet analizē, kas notika ne tā, kā vajadzēja un turpini labāk.

  1. Čīkstulis

Vārdos ir spēks, it īpaši vārdos, kurus tu velti pats sev. Čīkstēšana par savām problēmām, tās nepadara labākas, bet gan pretēji- tas tev liek justies sliktāk. Velti laiku nevis čīkstēšanai, bet gan situācijas uzlabošanai vai vismaz mainīšanai. Nerunā par to, kas ir slikti, bet gan par to, kā tu to vari labot. Nevienam nepatīk cilvēki, kuri tikai žēlojas, bet nelabo situāciju.

Avots: linkedin.com

Leave a Comment