Viņa katru vakaru to lika zem mēles. Rezultāts– figūra, kuru apskauda visi!

1-19

Kad ir atnākušas pirmās pavasara dienas, spilgti spīd saulīte un gaiss kļūst caurspīdīgs, man sākas grūti laiki.

Es priecājos par pavasari, bet vienlaicīgi arī saprotu, ka šī ziema bijusi smaga, un tas atstāja pamanāmas pēdas manā ķermenī…

Atgūt modrību, stiprināt imunitāti, paaugstināt enerģijas līmeni palīdzēs šis vienkāršais līdzeklis! Turklāt pateicoties tam var ātri notievēt pat par 5 kg nedēļā. Tas ir mans vājuma glābiņš, ko izraisījis vitamīnu trūkums un jebkādas garastāvokļa svārstības!

Lasi arī: Diētas nemaz nav vajadzīgas – uztura speciāliste iesaka, ko ēst, lai izskatītos labāk!

Kā ātri nomest 5 kg

Lai ātri savestu ķermeni kārtībā un atgūtu sevī pārliecību par savu neatvairāmību, ieteicams izmantot šo brīnišķīgo līdzekli.

Tiesa, obligāta ir arī nākamā noteikuma izpilde: izdzer 1 glāzi ūdens 15 minūtes pirms katras ēdienreizes – tas palīdzēs tev kontrolēt apetītes līmeni, izvadīt no organisma visu lieko un atbrīvoties no tauku atliekām, nenodarot kaitējumu savai Vese***ai.

 

 

Maisījums dzīves spēku aktivizēšanai

Sastāvdaļas

1 tējkarote jūras sāls

5 tējkarotes brūnais cukurs

 

Pagatavošana

Samaisi jūras sāli un brūno cukuru attiecībā 1: 5. Glabā gatavo līdzekli cieši noslēgtā stikla burkā.

Katru vakaru zem mēles paliec šķipsniņu šī maisījumu un ļauj tam izkust, neuzdzerot ūdeni. Sāls un cukurs, kas tādējādi uzņemti, palīdzēs tev noregulēt cukura līmeni asinīs, tikt galā ar stresu, atjaunot mikroelementu līdzsvaru organismā.

Lasi arī: Diētas nemaz nav vajadzīgas – uztura speciāliste iesaka, ko ēst, lai izskatītos labāk!

Nātrijs, nonākot organismā ar sāls kristāliņiem, tiek uzsūkts pilnībā un nodrošinās pareizu šūnu apmaiņu miega laikā. Un tā ir atslēga uz pareizu vielmaiņu un mērķtiecīgu notievēšanu!

dieviete

Leave a Comment