5 lietas, kas attiecībās ir vajadzīgas katrai sievietei – bez šī nemaz nedomā par tām!

Ievainojamība

Sievietes ir emocionālas būtnes. Viņas vēlas attiecības būt viņas pašas. Ievainojamība ļauj sievietei būt brīvai un nekaunēties no tā, kāda viņa ir. Jebkura no mums vēlas justies ievainojama visā šajā laikā, kad mums ikdienā ir jābūt ļoti spēcīgām – vismaz vīrieša rokās mēs gribam sajusties vājas. Un galvenais ir tas, vai, esot viņam blakus, tu tāda vari būt.

Intimitāte

Sievietes vēlas justies saprastas un pieņemtas. Un šeit runa nav tikai par kaislīgām, fiziskām baudām, bet arī par mazajām lietiņām: roku turēšana, skūpsts uz pieres, ziedi bez iemesla un kāda jauka īsziņa. Sievietei vienkārši ir jājūtas novērtētai. Ja vīrietis tev to nav spējīgs dot un intimitāti uzskata tikai par seksu, tad viņš, visticamāk, nav tavs īstais.

Atbalsts

Sievieti nekas vairāk nevar iepriecināt kā viņas pieņemto lēmumu pozitīvs novērtējums. Vienalga, vai tas ir par viņas karjeras izvēli, ģimeniskiem lēmumiem, Vese***as problēmām vai finansēm – sieviete jūtas drošībā, ja vīrietis atbalsta viņu viņas lēmumos. Tādā veidā sieviete var pārliecināties, ka pasaulē viņa nav viena un nedara visu tikai sevis dēļ. Ja tavs vīrietis tevi neatbalsta, tad padomā, kā tas varētu atspaidoties uz attiecībām nākotnē.

Uzticība

Šis pat nav jāsaka, lai visi to zinātu – attiecības bez uzticības nevar pastāvēt. Jā, ir dažādu veidu pāri, bet, ja abi ir vienojušies par citādākiem noteikumiem, tad tam nav nekāda sakara ar uzticību. Uzticība nozīmē to, ka tu liec savam partnerim uzticēties sev bez nekādiem liekiem jautājumiem. Ka tu zini, ka tev nav ne mazākā iemesla šaubīties. Ja tavs parnteris tevī nevieš uzticību, tad, kā tu domā, kā šīs attiecības vispār var nonākt līdz kaut kam patiesi skaistam?

Lasi vēl: Ko strīdi (jā, strīdi!!) var iemācīt tev par jūsu attiecībām – konsultē speciāliste!

Labākais draugs

Sievietēm ir īpaša saikne ar savām labākajām draudzenēm. Viņas kopā smejas, atbalsta vienu otru, iedvesmo, dalās it visā un saprot viena otru. Tomēr, kad sieviete ir atradusi kādu, kuru vēlas apprecēt, viņam ir arī jābūt viņas labākajam draugam. Jums ir jāvar dalīties vienam ar otru visā, jums kopā ir jāvar izklaidēties un atpūsties. Protams, nekas nenostāsies labākās draudzenes vietā, bet tev ir jāpadomā par to, vai tavs vīrietis ir arī tavs labākais draugs, kurš pilda tos pašu nosacījumus, ko labākā draudzene.

Avots: powerofpositivity.com

Leave a Comment