Draudzība: 5 pazīmes, ka tā ir īsta draudzība un būs uz mūžu

Draudzība
Draudzība – saites veidojas un plīst, bet ir tādas, kuras ir spēcīgākas par citām un saglabājas gandrīz vai līdz kapa malai. Tā ir īsta draudzība!

Draugi padara mūsu dzīvi krāsaināku un patīkamāku. Reizēm ir “draugi”, kuri tev smagā situācijā uzgriezīs muguru, bet ir tādi, kuri ies ar tevi līdz pasaules malai. Kā noskaidrot, kādi draugi tev šobrīd ir apkārt?

Jums kopā ir bijuši traki, neaizmirstami piedzīvojumi, kuri citiem cilvēkiem tiek stāstīti, kā klasiski atgadījumi. Tu varbūt to nezini, bet ir pāris norādes, kā nojaust, vai draudzības saites ir nepārraujamas.

 

Tu negribi pavadīt laiku kopā ar kādu, kurš nepatīk tavam draugam

Tas ir tāds nerakstīts draudzības likums. Jūs abi tik ļoti brīnišķīgi pavadāt laiku kopā, ka jūs vēlaties uzņemt savā kompānijā tikai tādus cilvēkus, kuri pozitīvi var ietekmēt šīs attiecības. Ja kāds cilvēks nepatīk tavam draugam, tad ļoti iespējams, ka ar laiku tev arī viņš sāks nepatikt.

Lasi arī: Draudzeņu horoskops. Kāda ir tava draudzene un ko viņa sniedz draudzībā

 

Draudzība: Tu negribi klausīties baumās par savu draugu

Tu vienmēr sāktu asu diskusiju ar kādu, kurš nevietā slikti izteiktos par tavu draugu. Tu nedomāsi divreiz, lai aizstāvētu savu draugu un konfrontētu baumu izplatītāju. Un skaistākais ir tas, ka tev nemaz nav jāšaubās par to, vai tavs draugs rīkotos tā pat.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Olita Niedrite</cite>

    Agri vai vēlu tie, kuru gēnos ir pelēkā rase, sevi nodos ar pārlieku interesi par mantām, karjēru un tādi cilvēki agri vai vēlu izmantos vai nodos ikvienu, kurš būs ceļā uz kāroto…uzticēties var tikai tiem, kuri atraduši Dievu paši sevī, nevis meklē ārpusē.

Leave a Comment