5 pazīmes, kas liecina par to, ka tuvojas šķiršanās

1. Sarkasms

Pirmā pazīme ir sarkastiskas piezīmes. Ir diezgan skaidrs, ka šādi “jociņi” varēja izskanēt arī pirms tam, taču Jūs uz tiem vairs nereaģējat kā parasti, jo situācija ir mainījusies un pēc katras šādas mīļotā cilvēka piezīmes Jūs esat gatava eksplodēt un pārvērts visu komunikāciju ķildā. Īpaši sāpīgi ir tad, kad kas tāds notiek draugu vai Jums tuvo cilvēku klātbūtnē.

2. Kritika

Nākamā pazīme ir visnotaļ līdzīga. Tā ir kritika, kas vērsta pret Jums no Jūsu otrās pusītes. Jūsu partneris sāk kritizēt pilnīgi visu, kas ar Jums saistīts, sākot ar Jūsu ārieni un beidzot ar ieradumiem un rakstura iezīmēm. Un, ja tas viss ir nonācis tik tālu, tad pat visnopietnākās izmaiņas, visticamāk, šo situāciju nespēs labot.

3. Vaina

Šajā sarakstā ir nonākusi arī vaina, respektīvi, Jūs vienmēr pie visa esat vainīga . Pilnīgi loģiski būtu pieņemt to, ka tas, protams, Jūsos izsauc aizvainojumu un vēlmi atriebties, tāpēc Jūs sākat rīkoties tieši tāpat.

4. Saziņa

Nākamā pazīme ir ilgs saziņas trūkums, jo Jums jau vairs tik ļoti negribas komunicēt ar šo cilvēku, tāpēc pēc vakariņām, piemēram, dodat priekšroku vienatnei. Un pats skumjākais tajā visā ir tas, ka Jūs tādu situāciju uzskatāt par pilnībā normālu, jo cenšaties izvairīties no skandāliem un ķildām.

5. Strīdi

Pēdējā šķiršanās pazīme ir pastāvīgi strīdi. Jūs vairs vienkārši nevarat atrast kopīgu valodu ar savu otro pusīti, kā rezultātā arvien vairāk kašķējaties. Strīdi ir arī ļoti spilgta pazīme tam, ka jūtas pazūd. Pat saprotot, ka Jums nav taisnība, Jūs nespējat un negribat rast kompromisu.

 

 

Leave a Comment