5 produkti, kurus Tev nevajadzētu ēst, ja pēc tam esi ieplānojis lietot alkoholu

 

1. Sāļas uzkodas

chips-are-down-how-development-of-potato-snacking-products-has-slowed_strict_xxl

Viena no sliktākajām lietām, ko alkohols nodara Tavam organismam ir tā dehidratācija, tādēļ no sāļajām uzkodām (popkorns, čipsi vai sālsstandziņas) būtu jāizvairās. Tā vietā pastiepies pēc kaut kā veselīgāka, piemēram, svaigiem, sagrieztiem gurķiem vai arbūza gabaliņiem.

 

2. Salāti

salad

Lai arī zaļie salāti ir veselīgi ķermenim, mēs labi zinām, ka salātu apēšana pirms došanās ārpus mājas diži nepalīdzēs piepildīt tukšu vēderu. Ja vien salāti nesatur gaļu, kam nepieciešama ilga sagremošana un kas aizkavēs alkohola koncentrācijas strauju paaugstināšanos asinīs, salātus pirms alkohola lietošanas nav ieteicams ēst.

 

3. Suši

sushi

Neskatoties uz to, ka jēlas zivis un alkohols galīgi nesader kopā, Tu noteikti gardos suši iemērksi sojas mērcē. Te nu mēs atgriežamies pie pirmā punkta. Sāls = dehidratācija, bet alkohols + dehidratācija = sliktākās paģiras, kādas vien iespējamas.

 

Lasi vēl: Lūk, ko alkohols patiesībā nodara tavai ādai, un cik ilgs ir tās atkopšanās process

4. Kartupeļi frī

landscape-1431959201-delish-world-of-fry-dipping-sauces

Jā, nav iedomājamas labākas uzkodas par eļļā ceptiem, kraukšķīgiem frī kartupeļiem, tomēr visa tā eļļa, kas nokļūst kuņģī pirms alkohola lietošanas nodrošinās to, ka alkohols nāks atpakaļ ārā pa turieni, pa kurieni nācis iekšā kuņģī.

 

5. Asas uzkodas

large_50179

Ņem vērā: ja kāds pārtikas produkts izraisa kuņģa darbības traucējumus nelietojot alkoholu, tad ar apreibinošiem dzērieniem kuņģis tiks divtik noslogots. Lai arī cik gardas liktos asās un pikantās uzkodas, pasūti tās citreiz.

Leave a Comment