5 sarežģītākās zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk būt kopā

kaķis

Katrai zodiaka zīmei tiek piedēvētas savas rakstura īpašības, plusi un mīnusi.

Katrai no tām ir savs īpatnējais komunicēšanas veids, tomēr, tiek uzskatīts, ka 5 no 12 zīmēm ir vissmagākais raksturs, ar kurām vissarežģītāk atrast kopīgu valodu.  Tas nav gluži tādēļ, ka šo zīmju pārstāvji būtu nepatīkami cilvēki, drīzāk šo cilvēku raksturu varētu nodēvēt par specifisku.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras spēj lasīt citu cilvēku domas

Kuras ir šīs zīmes?

  1. Auns

Dzīve un dzīvošana ar Aunu ir pārpilna ar neparedzamiem pagriezieniem un izmaiņām. Šie cilvēki ļoti bieži pakļaujas savām īslaicīgajām emocijām. Auniem raksturīgi ir asi, nepārdomāti vārdi un pārdroši lēmumi, kuri līdz ar Auna ienākšanu Jūsu pasaulē, var kļūt par daļu arī no Jūsu ikdienas dzīves.

Šķirsti tālāk, lai uzzinātu, kuras ir pārējās četras zīmes

COMMENTS

  • <cite class="fn">dvinis</cite>

    ak es launais dvinis 🙂

  • <cite class="fn">zzz</cite>

    Ja nav pieminēta Lauva, tad pilnīgas muļķības! Un skorpions? Nopietni?

  • <cite class="fn">Modris Draba</cite>

    Šeit kāds raksta – ja nav pieminēta lauva … Cits – ja nav pieminēts skorpions. Cits teiks – ja nav pieminēts mežāzis… Piem., es sevī neredzu daudzas izceltās lauvas īpašības. Viss nav tik vienkārši. Ļoti daudz kas atkarīgs no skatu punkta (vērtētāja). Bez tam, jebkurai zimei, pat “pašai labākajai” noteikti atradīsies būtiski trūkumi un tas ir loģiski un neizbēgami, jo jebkurš cilvēks, gluži kā medaļa, sastāv no divām pusēm. Būtiska nozīme varētu būt tikai un vienīgi individuālai saderībai, kā rezultātā arī veidojas spēja būt ilgstoši kopā ar kādu cilvēku.

    • <cite class="fn">dvīne</cite>

      Pilnīgi piekrītu Modrim.Tas ir vispārējais zīmju raksturojums.Katrs cilvēks ir savādāks,pazīstu daudzus dvīņus,gan skorpionus,man ir ļoti labs kontakts,ar šīs zīmes pārstāvjiem.Katram cilvēkam ir vajadzīga individuāla pieeja,lai viņu izprastu un veidotos labs kontakts.Esmu dvīne un man tāds skarbums nemaz nepiemīt,drīzāk otrādi.

  • <cite class="fn">Mareks Reveliņš</cite>

    Pēdējā laikā par skorpionu tiek ļoti pārspīlēts…

  • <cite class="fn">Inča</cite>

    Ak es riebīgais ūdensvīrs. Kapēc jaunavas nav minētas ?

  • <cite class="fn">Inča</cite>

    Mana Māsa ir Dvīnis un kaķis ir mans Dvīnis, mani bērni abi strelnieki. Mans vīrs ir Jaunava. Jaunavas vīrieši ir kašķīgi kasās par katru sīkumu pa māju kliedz. Jaunavas sievietes dažas nevaru ciet, bet ir tādas Jaunavas sievietes ar kurām saprotos ļoti labi.

  • […] Lasi arī: 5 sarežģītākās zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk būt kopā […]

Leave a Comment