6 īsas pamācības mīlēšanā, kuras man iemācīja mana māte! Noderēs ikvienai sievietei!

love-lessons-from-a-mother-1024x576

Lielākajai daļai sieviešu, kas lasīs šo, visdrīzāk mammas ir augušas un savas jaunības dienas pavadījušas padomju laikā vai otrās brīvvalsts laika pašā sākumā – laikā, kad par mīlestību runāja maz un par seksu tikpat kā nemaz. 

Iespējams, ka padomju laiku ietekmē, tava mamma tev par mīlestību un attiecībām pastāstīja pavisam maz vai tikpat kā nemaz – tev atlika pašai izdarīt secinājumus no tā, ko redzēji savā ģimenē, lasīji romānos, redzēji filmās vai klausījies balādēs. Tu būdama pieaugusi arī iespējams tagad, kad padomju laiki jau ir vairāk kā 20 gadus aiz muguras, nespēj ar savu māti pārrunāt ģimenes dzīvi – tu vienkārši jūties neērti, jo iepriekš jums nav izveidojusies veiksmīgs dialogs šajā jautājumā!

Ja pati esi pieradusi runāt ar savu māti par attiecībām tikai tik daudz cik atbildot uz jautājumu, kad viņai būs mazbērni un pajautājot kādu recepti vakariņām priekš savas otrās pusītes, tad tas nenozīmē, ka arī tā jāturpinās nākamajās paaudēs. Runā ar saviem bērniem par veselīgām attiecībām!

Lasi vēl: 15 nešķirami slavenību pāri, kas pierāda, ka slava nav šķērslis mīlestībai; īpaši #10

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt 6 īsas pamācības mīlēšanā, kuras man iemācīja mana māte!

Leave a Comment