7. jūlija dienas Horo***ps – pārspēsi pats sevi!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu ar prieku!

AUNS

Nevajag strēbt karstu – tev nekur nav jāsteidzas, lai arī liksies, ka termiņi min uz papēžiem. Labāk ir mierīgi pievērsties darāmajam, nevis uztraukties par to, ko nemaz nevar mainīt.

VĒRSIS

Gribēsies pārdomāt savus dzīves lēmumus un attieksmi pret citiem cilvēkiem. Derētu ieklausīties citu padomos, jo pēdējā laikā pats sevi no malas īsti neredzi.

DVĪŅI

Uzvara tev ir garantēta, tādēļ šodien savu veiksmi vari izmēģināt dažādās lietās. Nāksies pārdomāt, kādēļ esi darījis tā, kā izdarīji, bet pārdzīvojumi nebūs uz ilgu laiku.

VĒZIS

Šodiena tev ir par veselību – jādomā, ko ēd, jādomā, ko dari. Viss būs pozitīvi, ja pats būsi pozitīvs – ļoti svarīgi savu prātu turēt konstantā prieka stāvoklī.

LAUVA

Liksies, ka tev vispār nav laika kaut ko paveikt līdz galam, bet pie visa vainīgs ir haoss. Sakārto apkārtējo vidi, un tad arī iestāsies kārtība citās dzīves jomās.

JAUNAVA

Nekaitini tos cilvēkus, par kuriem esi gudrāks. Var sanāk nepatīkami strīdi, kas sākumā šķitīs nevainīgi, bet vēlāk pašam sagādās pārāk dziļas pārdomas.

Lasi vēl: Viņš tevi NEMĪL. Patiesībā viņš vienkārši ir apsēsts – lūk, kas par to liecina!

SVARI

Tevi kāds nemitīgi skubina izdarīt citādākas izvēles, bet tu tik to dari kā neklausi. Šodien gribēsies spontanitāti, kas atkal rezultēsies neapdomīgos lēmumos.

SKORPIONS

Sapratīsi, ka nav nekā labāka par mieru un cilvēkiem, kuri pret tevi ir patiesi. Velti savu laiku šodien visam tam, kas dara tevi laimīgu – citādāk nevar.

STRĒLNIEKS

Liksies, ka centies, bet tomēr nekas neizdodas. Šodiena nav diena, kad pabeigsi iesākto, jāgaida labāks mirklis. Labāk atpūsties un censties saplānot turpmāko notikumu gaitu.

MEŽĀZIS

Maza izraušanās no ikdienas rutīnas nenāks par ļaunu. Būs garastāvoklis, kas liks darīt vairāk nekā vari, tomēr tev ir jāievēro piesardzība, lai nešautu pār strīpu.

ŪDENSVĪRS

Būsi mazliet par daudz sacerējies, bet tas nekas – citas lietas, ko negaidīji, atsvērs vilšanos. Gribēsies dzīvot “skaisti un bagāti”, tomēr atceries, ka nedrīksti pārtērēties!!

ZIVIS

Varēsi uz sevi paskatīties no malas. Neuzspēlē emocijas, no malas ir labi redzams tavs patiesais “es”. Šodien būs patīkamas emocijas, jauni sākumi, kas saviļņos.

Leave a Comment