8. jūlija dienas horoskops – izcelsies uz citu fona!

Iepazīsties ar savu šīs dienas horoskopu – uzzini, ar ko tev rēķināties un kas tevi sagaida!

Mēs esam sagatavojuši katras Zodiaka zīmes prognozi šai dienai. Tā tev palīdzēs būt gatavam jebkuram dzīves šķērslim, ko tev priekšā liek liktenis.

Uzdrīksties, baudi, izkāp no savas komforta zonas un dzīvo katru dienu ar prieku!

AUNS

Pārāk liela uzmanība novedīs pie pretējā efekta, vari daudz ko palaist garām. Šodien tev noteikti vajag sabiedrību!

VĒRSIS

Nevajag cerēt uz to, kas ir nereāls. Labāk uzstādi normālu mērķi, jo tas noteikti piepildīsies. Neskrien nevienam pakaļ, esi pats par sevi.

DVĪŅI

Šodien varēsi priecāties pats par sevi – leposies ar saviem panākumiem. Kāds cilvēks tevi diezgan aizvainos – neļauj tam palikt nepamanītam.

VĒZIS

Šodien tevi piemeklēs garlaicība. Nevarēsi izturēt, ka būs jāpakļaujas rutīnai. Noteikti izdomā ko jaunu, ko darīt, atkāpies no ikdienišķā.

LAUVA

Nepacietība nenāks par labu. Centies visu darīt mierīgi un kārtīgi. Visām detaļām ir jābūt perfektām, citādāk neizdosies.

JAUNAVA

Tavā dzīvē ienāks jauni cilvēki, kuri atnesīs jaunu dzīves uztveri. Šodien tu sapratīsi, ka tev vajag vairāk atvērties un izklaidēties – vairāk spontanitātes!

Lasi vēl: 6 ieradumi no padomju laiku audzināšanas, kas kaitē pašam un citiem

SVARI

Nedomā sliktu par tiem, kuri vienkārši nevēlas tev uzturēties blakus. Pats esi pieļāvis kļūdas, kas šodien būs jālabo.

SKORPIONS

Iztēlojies sevi tajā vietā, kur vēlies būt – tad arī tur būs iespēja nokļūt. Negatīvās domas šodien materializēsies, tādēļ no tām izvairies.

STRĒLNIEKS

Apdomā labi vairākas reizes to, ko gatavojies darīt. Viss vēl ir labojams, varbūt jauna taka nemaz vēl nav jāmin?

MEŽĀZIS

Ieraudzīsi sevi no pavisam citas puses, kas nebūs tik glaimojoša. Būs jācenšas mainīties, lai pats varētu atbilst savām prasībām.

ŪDENSVĪRS

Sajutīsi nelielu atvieglojumu pēc tam, kad būsi izdarījis to, par ko domāji, ka nekad neizdarīsi. Un atvieglojuma sajūta ir tas, kas tev ir vajadzīgs.

ZIVIS

Pats sev sāksi likties nožēlojams. Ir kāda jauna taka, pa kuru jāsāk iet. Un tu zini, kas tā tāda ir – dodies tik uz priekšu.

Leave a Comment