SVARĪGI! 9 lietas, no kurām derētu atbrīvoties, lai saglabātu veselību

bad feeling

Kad tiek runāts par veselību un ilgmūžību, bieži piemin lietas, kuras jāiegādājas, lai viss būtu augstākajā līmenī – trenažieri, stīligi sporta apģērbi, uztura bagātinātāji, kaut ko no jaunākām tehnoloģijām…

Taču mēs neaizdomājamies, ka no dažiem priekšmetiem, tieši pretēji, derētu atvadīties. Tieši šīs lietas grauj mūsu imunitāti un atņem mūsu dzīves gadus. Kas tās ir par lietām, un cik kaitīgas mums tās ir?

 

Gaisa atsvaidzinātājs

Brīnišķīgs svaigi pļautas zāles, ziedu vai jūras brīzes  aromāts paša mājvietā- svarīga sastāvdaļa mājīgumam. Cik gan ir patīkami atgriezties tur, kur tevi mīl un gaida, tur, kur visas smaržas saistās ar kaut ko labu! Tieši šī iemesla dēļ daudzas saimnieces vēršas pēc palīdzības pie gaisa atsvaidzinātājiem, kuriem svarīgs kvalitātes rādītājs ir aromāta noturība.

 

 

 

Pūloties „izspiest” vairāk lietderīguma no smaržojošā spreja, mēs aizmirstam par to, ka par gaisa atsvaidzinātāja smaržas noturīgumu atbildīgā ir ķīmiskā viela ftalāts. Tas ir bieži sastopams lētajos līdzekļos, un liela šīs vielas koncentrācija gaisā kaitīgi ietekmē sievietes reproduktīvo veselību un pat spēj izraisīt augļa attīstības traucējumus.

Šķirsti lapas uz priekšu, lai iepazītos ar raksta saturu! 

COMMENTS

Leave a Comment