9 sieviešu ārējā izskata iezīmes, kas piesaista visus vīriešus bez izņēmuma

 

1. Acis un deguns

dca7954c9d2eaab2aca073aab27c43c7

Iztēlojieties maza bērna seju – milzīgas acis un mazs deguntiņš, kas ir nedaudz uzrauts. Tieši šī iemesla dēļ sievietes ir ķērušās klāt visādiem trikiem, kas vizuāli samazina degunu un palielina acis.

 

2. Uzacis

cara-delevingne-007

Ja runājam par uzacīm, tad tām ir jābūt pietiekami tumšām un biezām, taču ne pārāk platām. Ideālā variantā, ja uzacis atrodas pietiekamā augstumā, jo tādā gadījumā tas acis padarīs vizuāli lielākas.

 

3. Piere

square-face-hairstyles-olivia-wilde

Ne visas sievietes zina, ka augsta piere rotā vīriešus, taču nekādā gadījumā daiļā dzimuma pārstāves. Ja daba Jūs apveltījusi ar augstu pieri, izeja tomēr ir – “čolka”, kurai ir diezgan daudz variāciju.

 

4. Ausis

jennifer-garner-742408887

Lielas ausis diez vai piesaista vīriešus, tomēr, ja Jūsu ausis nav no tām mazākajām, tās var viegli noslēpt, izvēloties pareizo matu sakārtojumu. No lieliem auskariem vajadzētu atteikties.

 

5. Pirksti

pyovk

Ja roku pirksti ir tālu no ideāla, tad no iespaidīgām rotaslietām, gredzeniem un rokassprādzēm būtu labāk atteikties, jo tas tikai piesaistīs lieku uzmanību. Koptas rokas ar skaistu manikīru patīk praktiski visiem vīriešiem. Lai vizuāli pagarinātu pirkstus, nagiem var piedot ovālu formu.

 

6. Krūtis

bella-hadid-grammys-red-carpet-2016

Cilvēce vēl joprojām strīdas par to, kādas krūtis patīk vīriešiem – lielas vai tādas, kas iekļaujas plaukstā, bet, lai kā tur arī būtu, visiem bez izņēmuma patīk stingras krūtis un ideāla stāja – tādā gadījumā Jūs pilnīgi noteikti nepaliksiet nepamanītas!

 

Lasi vēl: Iemīļoto lietu un gaumes Horo***ps pēc dzimšanas mēneša

 

7. Kājas

zeman-jamie-chung-00001

Ļoti daudziem vīriešiem patīk sievietes ar augstpapēžu kurpēm kājās. Tas ir saistīts ar vairākiem faktoriem. Pirmkārt, papēži vizuāli izstiepj siluetu un pietuvina sievietes ķermeņa proporcijas tuvāk ideālam. Otrkārt, sievietes ikri ir saspringti, tādējādi radot skaistu kāju formu. Treškārt, sievietes pēdas izskatās mazākas.

 

8. Mati

nrm_1409751913-140717_cosmo-shot8_021

Mati – tie ir sievietes rota. Reti kuram vīrietim nepatīk sievietes ar izlaistiem matiem. Zemapziņas līmenī vīrieši to nolasa tā: izlaisti mati – vēlas iepatikties vīriešiem, ir gatava iepazīties.

 

9. Lieliska gaume

kate-middleton-style-moments-1920x1080

Vīriešus piesaista viss jaunais. Ja Jūs domājat, ka viņus piesaistīs Jūsu 15 cm augstās laiviņas, tīkliņzeķubikses un īsie svārki, tad Jūs smagi maldāties. Vīriešus piesaista kaut kas neparasts, neatkārtojams un unikāls!

Leave a Comment