Ār*ts atklāj, kādas vīrieša izskata iezīmes liecina par viņa seksuālo temperamentu, auglību un veselību

virietis_cepure_Sh-664x478

Lai gan sievietes mēdz apgalvot, ka izskatam nav nozīmes, tomēr neapzināti gribas, lai mīļotais vīrietis ir fiziski pievilcīgs, veselīgs. Turklāt pēc dažām ārējām pazīmēm var spriest par viņa spēju radīt pēcnācējus.

 

Augums un svars

Jaunākie pētījumi androloģijā, medicīnas nozarē, kas pēta un ārstē vīrieša veselību, atklāta savstarpēja saistība starp vīrieša ārējo izskatu un viņa fertilitāti jeb auglību. Tiesa gan, šie kritēriji vērtējami kopā ar Vese***as stāvokli.

Andrologs Jurijs Fiļins skaidro, ka augsts sievišķo iezīmju īpatsvars vīrieša izskatā (plāni un mīksti mati, taisna to augšanas līnija uz pieres un vēdera lejasdaļā, augsts balss tembrs u.tml.) var liecināt par iespējami vāju seksuālo temperamentu. Šādā gadījumā dzimumsistēma ir daudz uzņēmīgāka pret ārējās vides kaitējumiem un dažādu slimību radītajām blaknēm. Tiesa, arī mačo tipa vīrietis nav pasargāts no auglības traucējumiem.

! Vīrieša augums un svars par auglību neko būtisku neizsaka. Svarīga ir šo rādītāju attiecība jeb ķermeņa masas indeksu (ĶMI).

Šķirsti tālāk, lai lasītu pārējās iezīmes:

Leave a Comment