Atceries Čāndleru no seriāla “Draugi”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

friends_chandler_bing

Ja arī Tu esi viens no šī populārā komēdijseriāla “Draugi” (Friends) uzticamajiem faniem, tad Tu noteikti spēj atsaukt atmiņā mazliet sociāli neveiklā Čāndlera Binga tēlu un noteikti vēlies uzzināt, kā viņš šo gadu laikā ir mainījies!

Īstajā vārdā Metjū Perijs par Čāndlera lomu kulta seriālā “Draugi” ir saņēmis vairākas balvas, kā arī vēl vairākām balvām ticis nominēts, jo tieši šī loma viņu padarīju atpazīstamu un populāru. Pirms tam viņš kā viesaktieris piedalījās arī deviņdesmito gadu beigās tik populārajā seriālā “Beverlihilza 90210”.

Perijs ar savu aktiermeistarību mūs priecē vēl joprojām, jo viņš turpina piedalīties daudzos televīzijas projektos, seriālos un filmās, taču vislabāk viņš mums, protams, asociējas tieši ar Čāndlera lomu seriālā “Draugi”, kurā viņš atveidoja diezgan sarkastisku vīrieti, kurš strādāja lielā kompānijā un vienmēr spēja “izspļaut” kādu joku, reizēm visnepiemērotākajā brīdī.

Šobrīd viņš ir 46 gadus vecs, neprecējies un bez bērniem, taču, kas zina, kas viņam tur notiek ar savu ekrāna partneri no seriāla “Draugi”, jo daudzās bildēs viņš tomēr vēl joprojām ir redzams kopā ar Moniku, tā kā varbūt reiz viņš tiks izvilkts no mūžīgajām vecpuiša gaitām. Lai gan mazliet pieņēmies svarā un kļuvis par kādu krunciņu un grumbiņu bagātāks, viņš vēl joprojām izstaro pozitīvismu un savos gados arī izskatās pietiekami labi!

Šķir lapu tālāk, lai apskatītos, kā Čāndlera Binga lomas atveidotājs pa šiem gadiem ir mainījies

Leave a Comment