Atceries Donnu Mārtinu no seriāla “Beverlihilza 90210”? Paskaties, kā viņa izskatās tagad!

cac03cbf-71b7-49ec-8a50-8d1bd387a91e

Ja esi bijis cītīgs populārā jauniešu seriāla “Beverlihilza 90210” (Beverly Hills, 90210) skatītājs, kas savu popularitāti ieguva 90. gadu sākumā, tad noteikti atceries blondo pavedinātāju ar sarkanajām lūpām – Donnu Mārtinu, un vēlies uzzināt, kā viņa pa šiem gadiem ir mainījusies!

Īstajā vārdā Torija Spellinga dabūja lomu strauju popularitāti ieguvušajā seriālā, pateicoties savam tēvam, seriāla producentam – Āronam Spellingam, kurš tad arī viņu izvēlējās Donnas Mārtinas lomai, tā kā sakari noder vienmēr! Filmējoties seriālā, viņa paralēli atveidoja lomas arī citos seriālos un filmās, un viņa tika nominēta arī daudzām balvām!

Lasi vēl: Atceries Dilanu Makeiju no seriāla “Beverlihilza 90210”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

Torija ir izdevusi savu autobiogrāfiju un arī citas grāmatas, jo viņai patīk dalīties ar saviem stāstiem, kā arī viņai ir pašai sava modes un juvelierizstrādājumu līnija. Viņa ir precējusies ar Dīnu Makdermotu, kurš viņu ģimenē ieveda arī savu dēlu. Donnas lomas atveidotāja ar vēl joprojām blondajiem matiem un bieži vien sarkanajām lūpām izskatās tikpat burvīgi kā seriāla laikos, tikai daudz sievišķīgāka un pat skaistāka! Viņa dzīvo laimīgā laulībā un audzina četrus bērnus – divas meitas un divus dēlus!

 

Šķir nākamo lapu, lai apskatītos, kā Donnas Mārtinas lomas atveidotāja izskatās tagad

Leave a Comment