Atceries kapteini Merdoku no seriāla “A – komanda”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

SKY20140625034708SkynetBE5

Ja arī Tu esi bijis tik ļoti populārā astoņdesmito gadu seriāla “A – komanda” (“The A – Team”) fans, tad Tu noteikti atceries nedaudz dīvaino kapteini Merdoku, kurš šim seriālam piešķīra sava veida humora devu, un vēlies uzzināt, kā viņš pa šo laiku ir mainījies!

Īstajā vārdā Dvaits Šulcs  kļuva populārs tieši ar kapteiņa Mērdoka lomu tik ļoti lielu popularitāti ieguvušajā astoņdesmito gadu kulta seriālā “A – komanda”, kurā viņš atveidoja A – komandas pilotu. Tā kā iepriekš viņš bija pabijis psihiatriskajā Slim**cā, tad ļoti daudzās seriāla epizodēs viņš uzvedās diezgan dīvaini, kas piedeva šim seriālam arī nedaudz humoristisku piesitienu.

Pēc seriāla “A – komanda” viņš turpināja savas aktiera gaitas kā Redžinalds Bārklijs “Zvaigžņu ceļa” (“Star Trek”) seriālos un filmā. Viņš ir arī balss mākslinieks, līdz ar to nodarbojas arī ar filmu, seriālu un datorspēļu ierunāšanu, ko viņš dara arī šobrīd.

1983. gadā Šulcs apprecēja Vendiju Fultoni, ar kuru ir kopā vēl joprojām un no kuras viņam ir viena meita, kas dienē ASV jūras spēkos. Kapteiņa Merdoka atveidotājs ir aktīvi iesaistījies politikā, regulāri piedaloties dažādos politiskajās diskusijās.

Šķir lapu tālāk, lai paskatītos, kā kapteiņa Merdoka lomas atveidotājs izskatās tagad

Leave a Comment