Atklāts noslēpums: kā viņam likt tevī iemīlēties arvien vairāk!

2. Esi atvērta un ievainojama!

Nekavējoties likt vīrietim justies drošāk tavā klātbūtnē, atbrīvoties un radīt tādu emocionālo tuvību var arī  ļaujot sev būt ievainojamai. Tas nozīmē, ka tu ļauj viņam noprast savas patiesās jūtas tā vietā, lai atstātu viņu neziņā.

Pieņemsim, ka pirmajā randiņā ar viņu jūties satraukta. Pasaki to viņam! Kad tu nebaidies paust savas jūtas, viņam tas liksies mīļi un viņš arī jutīs, ka var droši tev teikt, kā viņš patiešām jūtas.

Runājot no sirds, tu veic kaut ko spēcīgu – tu atbrīvo savu iekšējo sirēnu – valdzinošo, sievišķo daļu, kas liek vīrietim iemīlēties. Un, kad tas notiek, tu atver durvis lielākai tuvībai, nekā tu esi cerējusi savos pārdrošākajos sapņos.

 

3. Atsvabinies no vēlmes kontrolēt!

Patiesa tuvība nav piespiesta vai ieplānota. Tā nerodas, kad tu tiec vaļā no savas vēlmes noskaidrot, kur šīs attiecības virzās, bet gan ļaujot attiecībām virzīties dabīgi. Ļauj sev justies pārsteigtai!

Nākamreiz, kad dodies uz randiņu, iegrožo savu tieksmi paredzēt, kas būs starp tevi un šo jauno vīrieti. Izjūti tikai to mirkli – citādāk tu kavē iespēju radīt tādus mirkļus, kuri liks viņam alkt pēc kopā būšanas ar tevi. Tikai šī mirkļa izbaudīšana ļauj tev arī labāk izprast savas jūtas un izpaust tās viņam. Viņš sajutīs, ka tu viņam uzticies pietiekami, lai attiecības varētu attīstīties, un viņš pat jutīsies kā noburts, lai nokļūtu tev vēl tuvāk.

Lasi arī: Vienīgais, ko vīrieši mīl vairāk par seksu, bet par to kautrējas runāt!

Tāda tuvība – un attiecības – kādas tu vienmēr esi vēlējusies, pilnīgi noteikti ir iespējamas, kad tu liec vīrietim justies droši un runā no sirds.

Tas ir burvību pilns veids, kā izveidot tik dziļu un noturīgu saikni ar viņu, ka viņš nekad nevēlēsies laist tevi vaļā.

 

Avots: www.yourtango.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">eko</cite>

    ka jus varat apgalvot ka kursh virietis jutas un iemilas?jums laikam baigie profesionalji te strada

Leave a Comment