ĀTKLĀTS! 1 slikta iezīme, kas ir visiem optimistiem

optimists

Optimistu šajā pasaulē liekas, ka varētu nebūt ļoti daudz, bet tie, kuri ir, ir pietiekami līdzīgi savos ieradumos. Izrādās, ka viņiem ir viens ievērojams paradums, bet vai tieši tas palīdz viņiem būt par optimistiem?

Daži pētījumi apgalvo, ka optimisms ir iedzimst. Tāds vai nu ir, vai nav. Bet mēs visi esam dzīvi cilvēki, kuri spējam ietekmēt savu personību un raksturu. Tā pat ir ar optimistiem. Kādi paradumi ir viņiem raksturīgi?

 

Es piecēlos 6:00 no rīta, 3 stundas pirms tam, kad man ir jābūt birojā, bet es tik un tā esmu 10 minūtes vēlāk par noteikto laiku.

Tā ir mana standarta situācija. Es vienmēr esmu pāris minūtes vēlāk un tas nav tāpēc, ka es necienu citu cilvēku laiku un nedomāju, ka man ir tiesības kavēt- tas ir vienkārši veids, kā es dzīvoju.

Pieceļoties agrāk, ir vēlme pēc iespējas vairāk izdarīt dažādus darbiņus. Tā es ieskatos pulkstenī un domāju, ka man vēl ir daudz laika, kas krasi sarūk jau pēc nākamās aktivitātes izdarīšanas. Izrādās, ka es tāds neesmu viens.

Ir pierādīts, ka šādi cilvēki nav ne slinki, ne neproduktīvi, ne iedomīgi. Kavēšana ir rakstura iezīme, kura savelk paralēles ar optimistiskāku un pozitīvāku skatījumu uz dzīvi kā tādu. Izrādās, ka lielākā daļa optimistisku cilvēku, ir konstanti kavētāji.

Šādiem cilvēkiem dzīvē ir mazāk stresa, jo viņu uztverē- laiks ir relatīvs. Laiks katrā kultūrā ir citādāk vērtēts. Kāda tauta uzskata, ka kavēšana ir pilnīgi pieņemama un normāla parādība, bet citā to uzskata par lielāko necieņas izrādīšanu. Bet ir pierādīts, ka cilvēki, kuri neievēro strikto punktualitāti ir daudz laimīgāki savā dzīve, kas arī palīdz viņiem dzīvot ilgāk. “Neiespringstot” par laiku, viņi rezultātā iegūst ilgāku un laimīgāku dzīvi.

Avots: elitedaily.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sākums jaunai dzīvei jau šogad: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esmu izveidojis īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī!

Leave a Comment