Lūk, ko nozīmē divas bedrītes tavas muguras lejas daļā

dfgdfdfhfd-540x282

Vai esi ievērojusi šādas bedrītes uz savas muguras un zini, ko tās nozīmē? 

Mūsdienās izskats ir kļuvis ļoti svarīgs. Bieži pamanot savā augumā, ko tādu, kas neizskatās kā žurnāla vāku modelēm, tiek pieņemts, ka tas noteikti ir lieks un steidzīgi no tā ir jāatbrīvojas. Interesanti, ka ne vienmēr tā ir pareizā lieta, ko darīt.

Piemēram, ļoti populāra pirmā brīža reakcija, pamanot šādas bedrītes uz savas muguras, ir satraukums, ka tas ir kaut kas slikts, no kā jāatbrīvojas  un jautājums – vai tas ir normāli?

 

Šīs bedrītes tiek sauktas par Venēras bedrītēm, jo tās pirmie pamanījuši senie grieķi. Bedrītes atrodas tieši gurnu kaulu savienojumā. Tās norāda uz labu As**sriti un stipru veselību.

Interesanti ir arī tas, ka šo biedrīšu īpašniecēm esot vieglāk dzemdēt un pētījumi liecinot, ka sievietēm, kurām ir šādas bedrītes, esot vieglāk sasniegt orgasmu.

backdimple4

Lasi arī: 6 zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk manipulēt!

Lūk, ja esi raizējusies par to, ka ar tevi kaut kas nav kārtībā šo bedrīšu dēļ, vari droši pārstāt to darīt un sākt lepoties ar tām, jo tās parāda to, ka esi veselīga. It īpaši vajadzētu lepoties ar šīm bedrītēm tāpēc, ka šī iezīme nav ļoti populāra, kas padara to īpašnieces ļoti īpašas. Zinātnieki pat ir veikuši aprēķinu un nonākuši pie rezultāta, ka šīs bedrītes piedodot sievietei 20% seksualitātes, ne velti tās nosauktas dievietes Venēras vārdā.

COMMENTS

  • <cite class="fn">anna</cite>

    nezinu nevienu cilvēku, kuram tādas bedrītes nebūtu, visiem ir gan vīriešiem, gan sievietēm, tikai citiem vairāk izsteiktas, bet citiem mazāk.. un nekā īpaša tajās nav, un nekādas dzemdības tas neatvieglo un orgasmu arī nepalīdz sasniegt, vienīgi labi izskatās un ja tās tur ir paredzētas, tad tām tur ir jābūt,

  • <cite class="fn">_Latvian_</cite>

    Man šādas bedrītes vienmēr likušās seksīgas 😉

  • <cite class="fn">maija</cite>

    tu laikam neko neesi redzejis.
    man tādu nav..
    un zinu daudzus, kuriem nav

Leave a Comment