Kādu čakru ietekmē noteiktas krāsas ēdieni. Padomi no dziednieces Madaras Buntes

1

Dziedniece Madara Bunte savā grāmatā „Gaismas ēdiens: 12 izcili produkti ar unikālām dziednieciskām īpašībām” iedrošina lasītājus ieviest pārmaiņas savā ēdienkartē un dzīvē jau šodien!

Ir vērts pārskatīt un padarīt veselīgāku savu ikdienišķo ēdienkarti, jo pārtikas produkti ietekmē mūs ne tikai fiziskā veidā, bet arī smalkajos līmeņos. Atbilstošs uzturs ļauj katrā ķermeņa šūnā ienākt gaismai, tādējādi rodas iespēja saņemt dabas dziedinošo enerģiju. Nevajadzētu arī aizmirst, ka vislabāk ir ēst atbilstoši sezonai, jo organisms saņems vislielāko labumu no tiem augļiem, dārzeņiem un augļiem, kuri tiks lietoti augšanas sezonā. Kā arī, protams, tādā veidā atbalstīsim vietējo lauksaimniecību un lauksaimniekus.

Lasi vēl: “Caurumi”, pa kuriem aizplūst enerģija

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādu čakru ietekmē noteiktas krāsas ēdieni!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un satiec savu veiksmi: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Kā nopelnīt 700 € vienā dienā? Izrādās baigi vienkārši. Vakar uzgāju vienu adresi, saucās “JackpotsStrategy” https://goo.gl/3OxSEu un viņa principā piedāvā uzģenerēt loterijas skaitļus, balstoties uz dažādiem algoritmiem. Prikola pēc izdomāju, ka nav ko zaudēt, jo loterijas biļete maksāja ap 10-20 € (šobrīd tur ir pieejams kupons ar 50% atlaidi) un tā nav baigā nauda. Šorīt skatos, ka dažas no nopirktajām biļetēm ir izrādījušās veiksmīgas (uzminēti 60-70% skaitļu) un laimēti apaļi 800 €. Neslikti priekš ieguldītiem 10-20 €, ne? 🙂

  • <cite class="fn">Vera</cite>

    kuri augli un darzeni ir tumsi zila krasa?

Leave a Comment