Dārgakmeņi – talismani, kas pasargā no finansiāliem zaudējumiem

Dārgakmeņu maģiskās īpašības kopš seniem laikiem piesaistījušas cilvēku uzmanību. Ļaudis pamanīja, ka zināmi dārgakmeņi palīdz tikt galā ar slimībām, aizsargā no ļaunuma un nabadzības, piepilda trūkstošo enerģiju.

Minerāli, kas palīdz saglabāt un vairot finanses, ir lielisks ieguvums. Lai tavs budžets būtu uzticami aizsargāts, bet neveiksmes naudas jomā ietu ar līkumu, padari par savu talismanu akmeni, kas palīdzēs tev nepieļaut naudas līdzekļu aizplūšanu.

Ametists

Šis minerāls spēj izārstēt saimnieku no alkohola atkarības un novirzīt uz pareizā ceļa. Akmens enerģētiskās īpašības aizsargās no nepārdomātas rīcības un neļaus padoties kārdinājumam savus finanšu līdzekļus ieguldīt šaubīgā lietā.

Akmens pastiprina vērīgumu, kas veicina pareizu un izsvērtu lēmumu pieņemšanu. Ar šāda talismana palīdzību ikviens bez grūtībām apies likteņa lamatas un pareizi sadalīs savas finanses.

Tirkīzs

Tirkīzam piemīt spēja aizsargāt savu īpašnieku no zagļu un laupītāju uzbrukumiem. Ar šā minerāla palīdzību senatnē tirgotāji ne reizi vien izvairījās no tikšanās ar laupītājiem un veiksmīgi nogādāja preces un vērtslietas līdz galamērķim. Talismans palīdz vest grūtas sarunas un atrast kopēju valodu ar vissarežģītākajiem klientiem.

Ar tirkīza palīdzību var izstrādāt riskantas stratēģijas, kas nesīs tev veiksmi biznesā un lietišķajā vidē. Specifiska minerāla īpašība ir tā spēja brīdināt par briesmām. Ja tavs akmens ir mainījis krāsu vai sašķēlies, tev jāaizdomājas par to, ko dari, un jāizanalizē situācija, lai izvairītos no zaudējumiem un bankrota.

Obsidiāns

Obsidiāns ir lielisks līdzeklis, lai risinātu konflikta situācijas. Šā minerāla enerģētika palīdz atrast pareizo izeju no situācijas, apvelta ar daiļrunību un palīdz apslāpēt dusmas un trauksmi. Akmens talismans pavēsta īpašniekam par intrigām un nodevību, kas palīdzēs tev apsteigt konkurentus bez finansiāliem zaudējumiem. Akmens apvelta savu saimnieku ar prāta skaidrību un spēju loģiski domāt pat kritiskos brīžos.

Citrīns

Akmenim piemīt enerģētika, kas izstaro optimismu, palīdz īpašniekam atrast izeju no pašām nopietnākajām un sarežģītākajām situācijām, ļauj saskatīt problēmas no neparasta redzes leņķa. Ar šā akmens palīdzību vienkāršāk atrast ceļu uz panākumiem, kuri slēpjas aiz šķēršļiem un barjerām. Citrīns palīdz izveidot sakarus, kuri ved uz materiālo bagātību.

Akvamarīns

Šis akmens tiek vērtēts tirdzniecības jomā. Tas spēj palielināt enerģētiku, kas atver kakla čakru, un atbild par komunikatīvajām spējām, kas veicina veiksmīgu pārdošanu. Ar akvamarīna palīdzību kļūst vieglāk pamudināt neizlēmīgus klientus veikt pirkumu. Šim minerālam piemīt spēks, kas ļauj īpašniekam ar skaidru prātu novērtēt klienta maksātspēju, bet prasa no īpašnieka godīgumu.

Lasi vēl: Smieklīgs stāsts par Dārgakmeni, kurš piedzima zelta raktuvēs – vajadzīgā smieklu deva garantēta!

Labradorīts

Šā talismana enerģētika palīdz īpašniekam pat negatīvu situāciju izmantot savā labā, atmodina slēptus talantus un ļauj ieņemt savu nišu lietišķajā vidē. Labradors ir populārs to cilvēku vidū, kuru profesija saistīta ar nopietnu lēmumu pieņemšanu; tas ļauj izvērtēt situāciju un panākt, ka akmens īpašnieka kompānija vai kolektīvs gūst panākumus.

Granāts

Šis akmens apvelta cilvēku ar tādām īpašībām kā vērīgums, aktivitāte, mērķtiecība. Granāts modina vēlmi sasniegt izvirzītos mērķus un palīdz iegūt labklājību un laimi. Pateicoties granātam, cilvēks jūt pārliecību par sevi un saviem spēkiem, kas ļauj viņam atrast jaunus attīstības un bagātības ceļus.

Topāzs

Topāzu kopš seniem laikiem izmantojuši cilvēki, kam bijis nepieciešams spēcīgāku un nodrošinātāku personu atbalsts. Šis akmens veicina savas sūtības atrašanu, atver potenciālu un atbalsta savu īpašnieku enerģētiski. Ar topāza palīdzību cilvēks pastiprina savus līdera dotumus, intuīciju un sāk ceļu uz labklājību.

Karneols

Karneols ir talantu akmens. Tas palīdz cilvēkam atklāt savas spējas un attīstīties visperspektīvākajā sfērā. Ar karneola palīdzību ir vienkāršāk īstenot idejas dzīvē. Karneols piesaista stabilus un uzticamus partnerus, norobežojot savu īpašnieku no negodīgiem un neuzticamiem ļaudīm.

Avots: mirror-venus.ru

Leave a Comment