Desmit efektīvi padomi, kā kļūt sievišķīgi valdzinošai

1. Valkā kleitas!

Kleita ir apģērbs, kas visvairāk pasvītro sievišķīgumu. Tieši tāpēc tām jābūt katras dāmas garderobē, turklāt pietiekamā daudzumā. Pievērs uzmanību retro stila modeļiem ar paaugstinātu jostasvietu un kupliem svārkiem – tieši šāds siluets padara figūru īpaši sievišķīgas proporcijas, pat ja no dabas ar tādām neesi apveltīta. No apdrukām sievišķīgākie būs ziedu raksti un dažāda lieluma pumpiņas.

2. Izvēlies pasteļtoņus!

Pasteļtoņi ir ļoti maigi, sievišķīgi un pievilcīgi, tāpēc tos izdevīgi izmantot savā labā. Izvēlies maigi rozā, pūdertoņus, ceriņkrāsu, piparmētru un citus gaisīgus toņus. Šādas krāsas arī viegli kombinēt savā starpā vai atsvaidzināt ar kādu spilgtāku akcentu.

3. Tiec pie cirtām!

Stingras līnijas un taisni mati ir visai interesanti, bet sprogainītes izskatās daudz mīlīgāk un sievišķīgāk, īpaši garu matu īpašniecēm. Vienkārši pamēģini saveidot ierastos taisnos matus cirtās vai lokās, ja dodies, piemēram, uz randiņu, un pavēro radīto efektu!

4. Apgūsti grima mākslu!

Grims ir ļoti spēcīgs instruments skaistuma un sievišķības izcelšanai. Sievišķīgs meikaps nozīmē ar sārtumu viegli izceltus vaigu kaulus, garas skropstas un valgas lūpas, kuru apjomu vari palielināt ar lūpu spīdumu. Tāds vienkāršs, bet izsmalcināts grims noder visos dzīves gadījumos. Tāpat var lietot spilgtākas lūpu krāsas, kas, pareizi uzklātas, arī var piešķirt papildu akcentu tēlam.

5. Nebaidies no augstiem papēžiem!

Papēži, pat ja tie nav pārlieku augsti, acumirklī pārvērš sievietes figūru, gaitu un pašsajūtu. Ja nu tev tie šausmīgi nepatīk, pienācis laiks šo situāciju mainīt. Droši dodies iepirkties un iegādājies pāri skaistu kurpju (bet labāk vairākus) ar dažāda augstuma papēžiem.

6. Atceries par detaļām!

Detaļas ir ārkārtīgi svarīgas jebkura tēla veidošanā, un to mēs it kā visas zinām. Ja vēlies kļūt sievišķīgāka, pievērs uzmanību ziediem, vintāžas stila piespraudēm, mežģīņu apkaklītēm un citiem jaukiem un sievišķīgiem aksesuāriem.

7. Uzsmaidi pasaulei!

Sievišķīgums lielā mērā ir prasme smaidīt tādu īpašu, vieglu, starojošu un dabisku smaidu, kas reizē ir arī nedaudz koķets. Kā to iemācīties? Vienkārši vairāk smaidi un tici – efekts būs satriecošs.

8. Lieto sieviešķīgas smaržas!

Smaržas ir spēcīgs magnēts, kas lieliski iedarbojas uz jebkuru vīrieti, turklāt tās daudz ko pasaka par sievietes personību. Par sievišķīgākajām uzskata vieglus ziedu aromātus, kuru var lietot arī dienas laikā. Austrumnieciskas un koka notis piešķir tēlam noslēpumainību – šādas smaržas var kļūt par uzticamu vakara pavadoni.

9. Seko stājai un gaitai!

Īstai sievietei noteikti jābūt taisnai mugurai, satriecošai stājai un graciozai gaitai. Ja jūti, ka tev ar šīm lietām varētu būt labāk, dodies uz deju kursiem, jo tie sniedz ātru un jūtamu labumu. Un atkal nedrīkst aizmirst par papēžiem – tie ir lielisks līdzeklis, lai gaitu acumirklī padarītu graciozāku.

10. Iemīlies!

Kad sieviete ir iemīlējusies un laimīga, viņa jūtas pavisam citādi un kļūst īpaši sievišķīga. Tas taču ir labs iemesls, lai parūpētos par savu privāto dzīvi, vai ne?

 

Avots:

30-interesanti-fakti-2-7

Leave a Comment