Desmit rituāli laimīgākai ģimenes dzīvei. Šoreiz nekādas maģijas!

1

Atceries savu bezrūpīgo bērnību vai studenta gadus – dzīve bija aizraujoša un nav svarīgi, ka jau rīt (mammai bija taisnība!) gulēsi gultā ar temperatūru, toties šodiena izdevās neaizmirstama un prieka pilna! Pat tad, kad draudīgās sesiju parādu astes nozīmēja brīvdienas pavadīt pie rasējamā dēļa vai klasiķa darbu sējuma, tu īpaši neuztraucies, jo kaut kas jautrs brīvdienās atgadījās vienmēr.

Kā jau tu nojaut, tas viss atkarīgs no tavas uztveres un attieksmes. Tāpēc dāvinām desmit ģimenes veiksmes rituālus, kurus viegli var īsteno jebkurš. Ja tie kļūs par ieradumu kaut vai tev vien, dzīve pavisam noteikti izmainīsies arī apkārtējiem – uz labo pusi!

1. Uzslavē sevi par katru labu darbu
Ievies paradumu darīt to katru dienu. Pēc trim dienām noskaņojums jūtami uzlabosies, kļūs vienmērīgs un pozitīvs, turklāt sāksi uztvert sevi ar lielāku cieņu un simpātijām.

2. Saki komplimentus tuviniekiem un draugiem
Nebaidies salielīt par daudz, mums visiem tā pietrūkst uzmanības un labu vārdu! Ār*ti apgalvo, ka sirsnīgi vārdi pat palīdz atveseļoties.

3. Pasaki Dievam paldies par izdevušos dienu
Šis rituāls bija zināms jau mūsu senčiem.

4. Ēdot domā patīkamas lietas
Šis noteikums īpaši attiecas uz tiem, kas ēd pie biroja galda, cītīgi skatoties monitorā. Ēdot kaitīga steiga, darba problēmu risināšana, tāpat nevajadzētu ēst pa ceļam.

5. Meditē
Ļoti noderīgs rituāls! Atrodi pusstundiņu laika, aizver istavas durvis un zīmē, kas ienāk prātā (jūru, kalnus, mīļus cilvēkus). Nekā sarežģīta!

6. No rīta, pirms doties projām no mājas, apkamp savus tuviniekus
Tā mīļais cilvēks sajutīs tavu siltumu, mīlestību un rūpes. Ļoti svarīgi pieskārieni ir bērnam – tie formē viņa pamata uzticēšanos pasaulei un cilvēkiem.

7. Meklē pozitīvo it visā, pat ja gadījušās nepatikšanas
Salauzi papēdi – toties tiksi pie jauniem zābakiem. Nepaaugstināja amatā – toties mazāk darba un atbildības.

8. Vakarā, ejot dušā, iztēlojies, ka viss sliktais aizplūst līdzi ūdenim
Duša ir attīrīšanās.

9. No rīta pamostoties, smaidi
Lieliska tehnika, uzlādē ar optimismu. Un viss būs pa spēkam!

10. Pie galda tiecies un runā ar mājiniekiem
Vakaros pulcējieties pie kopīga galda, lai teiktu viens otram labus vārdus.

Tik vienkārši, bet efektīvi iespējams noskaņoties pozitīvām lietām!

Avots: 

la.lv

Leave a Comment