Dzīves gadi, kad tev noteikti vajadzētu lasīt savu horoskopu

Gandrīz visi baidāmies no divdesmit gadu beigām, kas nozīmē, ka mēs esam tik daudz tuvāk 30 gadiem. Ikviens, kuram jau ir 30 gadi, teiks, ka šī pāreja no vienas dekādes otrā noritēja daudz gludāk nekā varētu domāt, kaut arī varētu gadīties neliela “kosmētiska rakstura klupšana” ap 27, 28 vai 29 gadu vecumu – un viss Saturna dēļ.

Vai mēs to apzināmies, vai nē, katrs no mums piedzīvo lielu astroloģisku notikumu starp 27 un 30 gadu vecumu, kas ir zināms kā Saturna atgriešanās, kad Saturns pabeidz savu orbītu apkārt Saulei un atgriežas tajā pašā pozīcijā, kurā tas atradās, kad piedzimām. Ņemot vērā šīs planētas reputāciju kā disciplīnas ieviesējam solārajā sistēmā, šī astroloģiskā pārmaiņa mēdz nozīmēt tikai vienu lietu – spēļu laiks ir beidzies.

Spēcīga Saturna ietekme nozīmē, ka jākoncentrējas uz ilgtermiņa plāniem un panākumiem, pieņemot prātīgus lēmumus un uzvedoties ar pieaugušā nosvērtību. Paturot to prātā, Saturna atgriešanās vajadzētu iezīmēt ieiešanu pieauguša cilvēka dzīvē. Tu tiksi izaicināts, lai izsvērtu savas prioritātes un pārdomātu savus dzinuļus, lai saglabātu stabilu mērķa un jēgas izpratni. Saturna atgriešanās nozīmē skaidrības ieviešanu (un ne obligāti miera) tavā dzīmē. Tas var arī nebūt tik viegli.

Protams, līdz tam, kad tu būsi savos vēlinajos divdesmitajos dzīves gados, tu, visticamāk, kļūsti pieaudzis jau ikdienā, tāpēc varbūt nebūs tik daudz, par ko uztraukties. Ja tev jau ir savs piecu gadu plāns, tava Saturna atgriešanās varētu izpausties vairāk kā neliels pagrūdiens nevis spēcīgs spēriens, bet tas joprojām ir tavās interesēs – pievērst uzmanību šai gredzenotajai planētai.

Lasi vēl: Ja negribi sliktu vīru, tad neprecies ar šīm Zodiaka zīmēm

Tas ir tāpēc, ka: tu, visticamāk, piedzīvosi divas, varbūt trīs Saturna atgriešanās pēc pirmās reizes. Savā ziņā katra atgriešanās nozīmē kāda dzīves posma beigšanos un nākamā sākšanos. Atgriešanās, kuru pieredzēsi ap 60 gadu vecumu, piemēram, var signalizēt, ka grasies kļūt vecāks par to, kas tiek uzskatīts par “pusmūža”. Tā nav tikai atzīme tavam fiziskajam vecumam, bet atgādinājums tam, cik tālu esi nonācis un kur vēlies nokļūt tālāk.

Ja esi pievērsis uzmanību saviem dzimšanas skaitļiem, tu jau zini, ka zināmi robežstabiņi ietekmē tavu vispārējo dzīves ceļu. Nekas tev precīzi nepateiks, cik ilgi dzīvosi vai cik daudz naudas pelnīsi, bet tavs ziemeļu mezgls var ieteikt, kādas mācības tev vēl ir jāapgūst, un tava Saules zīme var norādīt, par kādu cilvēku tu reiz kļūsi.

Tava Saturna atgriešanās ir iespēja atkārtoti novērtēt, kur tu atrodies attiecībā pret šiem punktiem, saprast, vai tu progresē pretī tiem un vai vispār seko līdzi savam horoskopam. Tas tev varētu pateikt vairāk par to, kā tev sokas.

Vai nu tu baidies, vai gaidi savu pirmo Saturna atgriešanos, tāpat kā lielie 30, tā atnāks neatkarīgi no tā. Tāpēc tikpat labi vari nospraust savus ilgtermiņa mērķus (un izplānot izcilu dzimšanas dienas pasākumu, lai atsvērtu Saturna prasības) jau tagad!

Avots: 

Leave a Comment