“Es mīlu savu sievu un viņas apaļīgo ķermeni” Ieraksts, kas saviļņoja visu internetu

Ir liela starpība, ko par seksuālu uzskata modes industrija un parasti ļaudis. Kaut arī pēdējos gados uz glancēto žurnālu vākiem parādās dažādas miesasbūves modeļi, Robijs Trips no Sanfrancisko nolēma veltīt odu savai apaļīgajai sievai.

Vīrietis ielika sociālajā tīklā “Instagram” savu un sievas bildi un uzrakstīja zem tās:

“Es mīlu šo sievieti un viņas apaļīgo ķermeni. Vēl pusaudžu vecumā draugi mani ķircināja par to, ka mani piesaistīja īsāka un pilnīgāka auguma meitenes, tādas, kuras ierasts uzskatīt par apaļīgām vai resnām. Kļuvis par vīrieti un izglītojies par feminismu un to, kā mediji marginalizē sievietes, atspoguļojot kā skaistuma etalonu ļoti šauru un un specifisku standartu (tieva, gara sieviete), es novēroju, cik gan daudzi vīrieši noticējuši šiem meliem. Priekš manis nav nekā seksīgāka kā šī sieviete man līdzās: viņas lieliskie gurni, apaļīgais dibens, krāšņās krūtis u.t.t. Viņas izmēri un formas neatbilst “Cosmopolitan” standartam, bet tas ir labākais manā dzīvē un manā sirdī.

Lasi vēl: «Manam vīram ir puisis – lūk, kāda ir mūsu dzīve!»

Nav nekā seksīgāka kā apaļīga un par sevi pārliecināta sieviete. Šī krāšņā meitene aizpilda ik milimetru savās džinsās un joprojām ir pati krāsņākā. Esmu laimīgs, ka šī brīnišķīgā meitene ir mana sieva. Puiši, pārdomājiet, jums nav jāvēlas tādu sievieti, kādu iedveš sabiedrība. Īsta sieviete nav pornozvaigzne vai bikini manekens, vai kinoaktrise. Viņa ir īsta. Uz viņas gurniem ir mīlīgas strijas un maigas bedrītes. Meitenes, nekad nemāniet sevi, domājot, ka jums jāatbilst noteiktiem standartiem. Jūs novērtēs un mīlēs ne jau parametru dēļ. Atrodiet puisi, kurš jūs mīlēs tādu, kāda jūs esat. Kā es mīlu savu Sāru.”

Šai ziņai ir ap 38 300 atzīmes “patīk”, tādēļ Robijs pēc tam uzrakstīja: “Bija neparasti redzēt tik vērtrainu reakciju uz vienkāršu ierakstu. Tā ir kā manas sievas un viņas ķermeņa godināšana. Vīrieši no visas pasaules rakstīja, cik ļoti viņi mīl savu sievu un mīļoto meiteņu apetītlīgas formas. Paldies ikvienam, kurš komentēja manu ziņu un ierakstīja savus dzīvesgudros vārdus. Tas nozīmē, ka savās domās neesmu viens.”

Avots: instagram.com

Leave a Comment